Vår i luften

tack gode gud för Boolibompa. Står i direkt tacksamhetskuld för chansen att skriva det här inlägget...

4.1 grader på min termometer i köksfönstret. Sambon drog tidigt till Ullared. Yaiks! Hon var nog lite småstressad när hon skulle med en buss! till stan för att bli upplockad av kompis. Hon lämnade husnycklarna i låset... på utsidan. Stabilt!

Har följt SSL med väldigt svalt intresse i år. Har i sanningens namn ingen som helst koll. Har inte ens själv uppehållit innebandyn speciellt mycket. Sammanlagd träningstid i år: 15 minuter och en vadbristning. Har spelat kanske 5 - 6 matcher dock och inser att lusten att lira är mindre än bekvämligheten och förmågan att övervinna tröttheten efter att ständigt få avnjuta avbruten sömn. Peter - tröttheten, 0 - 1.

Skall ändå nu när slutspelstiderna närmar sig göra ett seriöst försök att följa streckstrid och framförallt Pixbos framfart. De känns ju rejält stabila i nuläget och det är bara att hoppas att David hittar flytet i laget lagom till slutspelet. För så tight är det i toppen, (kanske Storvreta undantaget) att dagsformen avgör. Skall bli spännande.

**************

Idag är hela dagen ett enda långt upplägg för kvällens pärla: Milan - Juve. Vilken fight det kommer bli. Hur tråkig än matchen är så kommer den var hur kul att se ändå. Det är liksom inte spelet som är det viktiga i en sån här utmålad titelmatch. Tidningarna kan vältra sig i rubrikerna och skriva att det är just en titelmatch men vilka föröker man lura. Det är inte här serien avgörs. Ta mitt ord på det! Men såklart är matchen hyfsat viktig för känslan i respektive lag. Bli inte jätteförvånade om det blir oavgjort bara... nåt som båda lagen i grund och botten är rätt nöjda med. Åtminstone tränarna. Tror tyvärr rädslan att tappa tre poäng till motståndarna väger över och oavgjort ligger väääldigt nära till hands.


Zlatan avstängd. Riktigt tråkigt. Håller med rubriker om att det var för hårt med tre matchers avstängning. Hade aldrig hänt om det var Pirlo!

Nu får man lita på den vandrande skadan på topp istället. Ankan som om han går sönder idag igen garanterat får se sig om efter en annan sjukstuga än MilanLab. Kanske PSG.

***************

Nej, idag blir det nog till att utmana ödet. Måste trötta ut ungarna så mycket det bara går idag, så jag får njuta av matchen i stillhet i kväll.

A dopo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback