Tiden flyger låååångsamt.

Nu har tyvärr rödrävarna åkt ur SM-slutspelet. Men det jag såg i match 2 mot AIK lovar ändå gott för framtiden. Tror nog Vidar kan få ihop ett bra lagbygge men det behöver in lite friskt blod i truppen. Och då pratar vi någon etablerad stabil pjäs att bygga kring. Får man önska? Jag hade gärna sett en Mikael Karlsson och en David Blomberg i en spektakulär dubbelvärvning. Men det är väl en önskedröm såklart...

Igår kväll stod jag och lagade mat hela kvällen. Nu är det inte så mycket lagande sista timmarna, mer att bevaka men ändå. Skall bli gott idag. Då kommer de närmsta och firar min födelsedag. Skall bli kul.

Numera pratar jag inte om hur långt vi kommit i vår graviditet. Nu är det hur långt kvar det är. En månad imorgon är det sagt. Tiden går så in i bänken fort men ändå går dagarna såååå långsamt. Visst är det konstigt?!?
Första paret ut i vår föräldragrupp fick sitt barn 5 veckor för tidigt, så det är defcon 4 nu ungefär... vi får packa väskan på söndag ifall det händer något.

Snart är innebandysäsongen slut även för oss i IBK Göteborg. En match återstår nu bara och det skall bli skönt att lägga klubban åt sidan ett tag igen. Jag behöver bara två poäng till för att dela poängskörden med Klubbhusets numera nyopererade f.d. landslagsman: Danne Johansson. Det kan bli tufft. Fick ju gå poänglös i senaste matchen t. ex. Då sprang jag i något slags vacuum på mittplan medan långbollarna haglade från mina backar. Kändes så där inspirerande. Får nog se till att jag får lira back i sista fighten...

Solen lyser och jag med den. Har börjat se bebisar överallt på stan. Och jag får den där känslan av att lägga huvudet på sned och sucka djupt. Ett sånt där "Åhhhhhhhhhhh vad söt han/hon är" typ. Ja ni fattar nog...

Grattis Niklas förresten för semifinalplatsen. Jag hoppas ni tar hem det i år. Det är du värd!
Hoppas att Falun kan pressa Wic och att Täby ger lite spänning till Stockholmsderbyt. Att Vreta motar Dalen i slutspelsdörren tvekar jag inte på. Skall bli kul att följa slutspelet.

Mitt möte med Mads

I lördags gick jag på det s.k. eventstråket. Det ligger några stenkast från hemmet i Johanneberg. Eventstråket som mest består av en massa suspekta ingångar till mässan, Scandinavium, Burgårdens gymnasium, Norska sjömanskyrkan och Bergakungens salar. Någonstans utanför några av de suspekta ingångarna till mässan tittade jag upp och såg Le Chiffre rakt i ögonen.Han hade en cigg i mungipan och såg lika grym och allvarlig ut som han gör här på bilden. Han var dragplåster på Sci fi-konventet på mässan och hade tagit en välbehövlig paus från alla sci fi-nördar. Minen han hade berättade mer än tusen ord. Han såg rätt trött ut på hela skiten kan man väl säga... Men han fick säkert ett skönt gage och en hotellnatt i Götet. Vem vet, kanske fick han med sig prinsessan Leia?!

Varför varför varför måste man om man är sci fi-intresserad ALLTID klä ut sig som någon sci fi-figur när man går på ett konvent? Jag gick förbi kön på morgonen och där stod förutom redan nämnda Leia även några skumma figurer som jag inte ens vet vad de skulle föreställa. Det var bara helt självklart att de inte var sig själva. Åtminstone hoppas jag inte det.

När jag gick förbi igen på eftermiddagen, så stod det en Startrooper utanför entrén.Jag fick nästan lust att gå in och bara titta på folk. Lite freak show-varning. Och då menar jag inte de av mässan inbjudna skådisarna... Nu missade jag chansen men det kommer ju en ny i
Malmö 28-29 mars...

Samma som tidigare inlägg

Ja, alltså att det äntligen är fredag. Tiden går fort och nu är det snart bara 6 veckor till förväntad nedkomst för mitt och Erikas barn. ...eller åtminstone hoppas jag att det är mitt. (skrivet med en stor portion ironi). Vi brukar skämta att det kommer att komma ut en liten svettig bulgar. Vi var i Bulgarien i den vevan som vi blev med barn.

David Beckham namngav väl sin pojk efter var han var när det hände. vet inte om Golden sands funkar som namn dock...

Ikväll är det ny match i innebandyn. På Öckerö eller om det är Hönö? Förra matchen vann vi mot Hindås. 7 - 6 i en jämn batalj där vi låg under större delen av matchen faktiskt. Själv blev jag nedpetad på backen. I ren besvikelse petade jag in 2 bollar och passade fram till tre. Inte bra. Det kan leda till att jag får fortsätta på backen. Vilket öde!

Hann se sista perioden av Pixbo - JIK i onsdags. Det kändes som det var ett lag på banan stundtals men bollarna ville inte in för Pixbo denna tredjeperiod och istället fick JIK göra 5 - 3 och 6 - 3 innan Pixbo hyfsade till siffrorna i slutet. Motivation slår klass. En gammal regel. Men det känns som konstgjord andhämtning för JIK som väl knappast kommer behålla Gillek nästa år. Då ser det ju hopplöst ut för Jönköping. Eller? Kan det komma upp nya Västerås och Mullsjö som fortfarande är sämre än JIK?! Skillnaden är ju lite väl stor mellan serierna tyvärr.