Bk Botta Matts pinnar på

Femte vinsten i rad och nu leder vi serien med tre poäng efter toppmötet mot serietvåan, Club Atletico Backa. En stabil seger med 3 - 0 och min egen målvaktsnolla den här säsongen har utökats till fyra matcher nu. 240 minuter utan mål allstå. Känns väl helt ok.

En riktig matchrapport har jag inte hunnit skriva ihop än men jag hoppas kunna få in en sent ikväll. Den som väntar på nåt gott...

Titta på
tabellen och njut!

Österman Österman... Johan Österman

Helgen som var ägnades åt svensexa för den gamla innebandyprofilen, bollvirtuosen och Rockern!!!, Johan Österman. Jag går inte in på några detaljer för det har ni inte med att göra men jag kan åtminstone säga att turen med ribbåtar från Marstrand till Stenungsund var helt fantastiskt. En timmes njutning.

Underbart att ha ett helt dygn tillsammans med ett stort gäng grabbar som alla bjuder på sig själva. Alla hängde med och jag tror Johan hade en riktigt rolig och minnesvärd dag. Vi var faktiskt rätt snälla mot honom måste tilläggas.

Skall bli spännande att se om hårförlängningarna sitter kvar på onsdag då det är seriefinal för BK Botta Matts.

Nu är det nio dagar till jag flyttar. Får nog börja tänka ut koordinationen av allt som skall göras...

Sommar!

Visst är det underbart. När man går på stan numera så klibbar jeansen fast på benen, det rinner droppar av svett längs armarna och hjässan skulle få vilken reptil som helst att bli avundsjuk. Ett skinnbyte har nog aldrig gjorts snabbare. Men jag klagar inte! Inte på långa vägar. Jag tycker det är helt underbart.

Ska dra tidigt från jobbet idag och får chansen att njuta av värmen. Med rejäl träningsverk i låren så stapplar jag omkring i värmen. Nu har hårdkörningen börjat. Lika skönt det för jag har några kg att ta igen efter tre månaders stillasittande. Målet är väl att trilla ner under 90 pannor igen. Vet inte vad jag står på nu men definitivt ett par kilo över. Ska jag någon gång klara mig igenom en säsong skadefri så måste jag bli lättare. Så är det bara...

Nä, nu är det helg! Ha en underbar sådan. Det vet jag att jag kommer ha. Mer om detta efter helgen nån gång.

Cooper kan va mer än bara en (liten) bil

EverydayLife
I går är en av få gånger som jag riktigt njutit av att springa det så annars hatade Cooper testet. Det hela går ut på att springa 3 km på tid. Inga konstigheter, bara ett betyg på hur bra/dålig kondition du har. Jag kände inte av låret en enda gång men lungorna gjorde sig rejält påminda. 12 minuter 16 sekunder tog det att ta sig runt vilket är över minuten efter genomsnittet i IBK-truppen. Men så kan jag ju skylla på tre stillasittande månader i bagaget...

J-vligt kul och skönt att vara igång med träningen ändå. Utöver löpningen hann vi med beach volley och lite styrketräning. Hade inga större problem att sjunka ner i sängen igårkväll med andra ord.

Nu är det bara två veckor till flytten och det känns nästan overkligt. Några tappra kompisar ställer upp för femtielfte gången att flytta på mina pinaler som gjort ganska många resor vid det här laget. Vad hade man gjort utan vänner?