Rookie poker night

Trots lika många återbud som det är tomma platser på läktarna i en damallsvenk match på Ullevi så blev ändå Rookie Poker NIght av på Utlandagatan igår.

Floormanager-Larsson såg till att de gäster som inte hittat några lama ursäkter inte saknade något i kakväg.

Hur det gick... åt helvete som vanligt. Inte ens nära att vinna den här gången heller.  Istället var det ren nybörjartur som avgjorde. Kunde man vänta sig nåt annat...

Vet inte om ni sett det än, men en kompis (numera en f.d. elittränare) fick en
artikel i Västerbottens-Kuriren.... lycka till i helgen! Förhoppnngsvis blir det fira av.

Mäktade med hela 16 rader idag (med de tomma raderna inräknade). Inte illa va? :-)
ps. det hänger iofs på vilken upplösning du kör... men ändå.


Tiden springer men inte jag

Trots mina nya sulor så har jag bara kommit iväg två gånger senaste veckorna. Bedrövligt egentligen men så har ett projekt nu bytts ut mot två nya. Därav så lite tid över till skrivandet. Det enda jag hinner är att trycka in ett Pixbo-reff lite då och då. Det senaste hittar ni här. Måste erkänna att jag kände mig rätt håglös inför uppgiften att skriva denna gången och matchen bjöd inte på den där spänningen. I och för sig många mål men JIK var aldrig med i matchen även om målprotokollet blev som det blev.

Trist och trots 3000 på läktarna så kändes det aldrig som att det tände till riktigt ordentligt. Jag är nog för kräsen när det kommer till PW. Svårt att fylla ut kostymen efter Hellas, Bodén, Lindberg, Aga, Jidhe, Axelsson, Skogis och alla andra stora profiler. Nu har PW en hel del profiler men ingen av dessa är i storslag för tillfället. Det är de mindre namnkunniga som levererar. Jag hoppas det finns lite till att ta av i slutspelet.

Denna veckan ser ut att bli härligt hysterisk. Imorgon har jag faktiskt inget inplanerat men ons - lör är fullbokat. Om jag nu hinner med för jobbets skull. Skönt att man vet vad man skall göra. Och när jag får lite tid över, som ikväll efter 21.30, så kunde jag lägga en och en halv timma på Sommarskolan. att lägga grupper och att hålla reda på inbetalningar och anmälningar tar längre tid än man tror. Hoppas det blir v. 28 snart så man får vara med om nästa Sommarskola. Då är allt slit värt varenda timme man har lagt.

nä, nu är det läggdax. Jag skall upp med tuppen imorgon för att hinna klämma in fler timmar på dagen. Uppstigning 05.50. Kan man inte jobba över så får man jobba innan... :-)

God natt!

Pixbo på gång.

...Satt på läktarn med f.d. tränaren i Pixbo och njöt av ett taggat Pixbo. Trots att Dala och Delborn inte var på topp så fanns det andra som klev fram. Isaac blir bara bättre och bättre och Petteri hade hittat tillbaks till sin gamla form som han gladde oss med under den tidiga hösten. Att sen Bobby finns som sparkapital, om han nu blir fri från alla krämpor, gör ju inte saken sämre. Magget satte en tvåa på Jurkan i målet igår... såg vi samma match? Han fick släppa två mål där försvaret lät den långa diagonalpassningen gå fram till en uppvriden skottklubba och avsluten var klockrena. De avsluten kan man knappast be att Jurkan skall ta. Tredje målet som Falun fick in var ett skott med trafik framför målet. Jurkan tog ändå det skottet men returen fick Falunforwarden ta hand om när markeringen missades. Annars såg han äckligt stabil ut. Lovar gott inför slutspel. Om nu inte Joppe hittar formen... hyfsad reserv.

Skrev ett nytt reff igår. Det kan ni titta in på
här.

Härlig fight igår. Falun älskar att spela fysiskt men är nog det mest disciplinerade laget i serien. De skapar i stort sett ingenting på egen hand i spel fem mot fem. Men bra powerplay och en tät defensiv kan ta dem hur långt som helst i ett slutspel. Där är det oftast egna misstag som ställer till det. Falun kan nog bli en möjlig kvartsfinalmotståndare faktiskt. Har på känn att de kanske får se AIK och Storvreta smita förbi i tabellen.

Helgesson är grymt stark i närkamperna. Förstår varför Kent G har haft med honom i truppen. Jurkan måste vara en möjlig landslagskeeper inom en eller ett par säsonger.

Det kan bli ett bra slutspel om man nu skakar liv i "landslagsmännens" form. Med landslagsmännen menar jag: Dala, Delborn, Quist, Dahl och Bobby. Här finns det mycket mer att ta av.

Steg 1 av 4 avklarat...eller?

Efter en väldigt intensiv period på jobbet, så leverar vi idag en utbildning till vår förhoppningsvis nöjda kund. Den går live på måndag och jag är stand by i helgen men hoppas på att allt nu skall vara på plats. Känns nästa lite konstigt att gå på helg nu med en känsla av att man faktiskt skall vara helt ledig. Och då menar jag även i huvudet. Så är det när man skall hålla reda på inte bara sig själv och sina egna uppgifter utan även hålla några kollegor i gång och se till att de har saker att göra och att de görs i rätt ordning.

"Det gäller att hålla tungan i rätt mun" ...helt enkelt, som en gammal chef till mig brukade säga.

Så den första av fyra utbildningar är (i stort sett) levererad. Nu återstår bara tre. Så det finns att göra även på måndag. Härligt!

Efter veteran-SM:s icke vara, så lät jag övergångsperioden gå ut helt av sig själv. Så på pappret är jag fortfarande ibf:are men det är bara på pappret. Jag har inte haft lust att leta nåt alternativ, utan ser fram emot korpfotbollen och golf istället. Tydligen har mina nya löparsulor anlänt nu oxå, så nu är det åter dax att ta tag i löpningen som har haft uppehåll sista månaden. Fasen vad tiden har gått fort. Men stress är oxå ett bra sätt att hålla vikten tydligen...

Ska börja surfa lite på Koh lanta i helgen tänkte jag. Det är nämligen bl. a. dit vi skall i november.

Alla järtans daug...

det e inte så dummt änndå med ala hjertans dag. När mann har en unnderbar flikkvän. Kan inte gå in på några dettaljer men trevligare kvell får mann leta efter.

12 dagar, tre inlägg

...är ju sådär faktiskt. Men som så mycket annat, så får bloggandet stå tillbaka något under vissa perioder. Har de senaste dagarna ändå hunnit med att:


Weekend starts here

Skön låt av Feta pojken smal för övrigt...
Har förberett allt så långt jag kan inför nästa, och sista, veckan på projektet som tagit så evinnerligt mycket tid det senaste... Skönt att se slutet i tunneln innan nästa projekt drar igång.

Men nu är det helg och ledig två dagar i rad känns konstigt. Om nu inget oväntat inträffar förståss...

Äntligen helg! Ikväll blir det discobowling och tacobuffé på Stig Center. Jag siktar som vanligt på att nå skamgränsen, 100 poäng... sen får vi se hur många frames som behövs innan jag får tresiffrigt... Kan bli 12 lika gärna som 10.... :-)

Imorgon skall jag hinna med att vara lite social oxå. Det var ju nån månad sen... suck. Lite kvalitetstid med min älskade flickvän står på schemat oxå... såklart!!! Skall nog boka långresa i helgen. Så är det tänkt i alla fall. Vi siktar på att dra iväg två veckor kommande höst. Jag längtar redan...

Trevlig helg alla!

ICA-kassar under ögonen...

Har hört att påsar under ögonen gör att man ser gammal ut... just nu ser jag ut som 65... minst!
Längtar efter semester, sol och mindre kontorstid. Det kommer väl så småningom. I takt med att övertidstimmarna tickar uppåt så går tiden på bloggen direkt motsatt väg. Men någon kommentar skall man väl mäkta med.

Till exempel att IBF har en grymt viktig match. Det är på lördag mot Lidköping som säsongens utgång kan avgöras. Fortsatt chans på kvalplatsen eller avhängda. Åtminstone jag skall ta mig ner och stötta gubbarna så gott jag kan. 15.00 nu på lördag så smäller det. Ta dig ner till Wallenstamhallen i Mölnlycke du med!

Det där med påsarna... jag blev nästan rädd för mig själv imorse. Vaknade som vanligt vid 3 - 4-tiden imorse och låg vaken i några timmar. Märkligt att man inte sover bättre när man är så trött. Släpade mig upp till spegeln i badrummet och tände ljuset och höll på att ställa mig i försvarsställning. Det stog nämligen en främmande människa där inne... men efter någon sekund så hajade jag att det var ju bara spegelbilden. Känns fortfarande som man gått fem ronder i ringen, svullen och hängig. Ändå är jag inte trött utan jag känner mig utvilad. Märkligt asså... Kroppen är bra på att anpassa sig.