Lycka är att slå en felpass!

Igår var ett stort steg i riktiningen att komma tillbaks från min bristning. Jag gjorde en hel innebandyträning och spelade tvåmål. Kändes helt underbart. Jag joggade mest på plan men jag kunde vara med ändå... Nu återstår det kanske bara två veckor innan jag kan köra för fullt. Planen är att gästspela hos damerna i nästa vecka. Måste ta det steg för steg. Ruskigt svårt att inte gå på för tidigt. Men har jag haft tålamod de senaste fyra månaderna så är det inte så svårt att hålla i det några veckor till.

Jag körde min vanliga halvtimmesuppvärmning innan passet, med löpning i 10 minuter, stretching, bäckenlyft och benböj och till sist mer stretching. Sen var det vanligt innebandypass med uppvärmning av målisarna och tvåmål. Jag var som ett barn inombords och typ andra skottet började jag fingra på bladet och var missnöjd med materialet. Man lär sig aldrig...

Längtar som en barnunge till julafton till nästa träning. Förhoppningsvis på måndag med Ibk:s damer. Om de inte är för många på träningen. Skall nog hinna med en långlöpning och nåt rehabpass till innan dess... Har kört rehab imorse på gymmet som vi har här på jobbet. Det var sjunde dagen i rad med träning. Skönt att komma igång. Vägde in på 90,2 imorse. Det är på väg åt rätt håll... Bör väl ligga runt 90 men kan jag gå lägre blir det mindre påfrestande på mina gamla muskler och så kanske jag håller bättre än förra året. Den som lever får se!

Nu tar vi helg!

Online

Efter bara två veckors försening så har Bredbandsbolaget behagat skicka en tekniker som idag skruvade i telefonjack och petade på ett virrvarr av kablar. Elektrikern som dragit ledningarna i det här huset kan inte på fullaste allvar kalla sig elektriker. Det är ett hån mot yrkeskategorin. Han eller hon är, om personen i fråga någonsin varit elektriker, bannlyst, utfryst och deporterad till nåt land där ingen elekricitet finns på minst en radie av 10 mil. Troligtvis sitter personen fast i ett par betongskor i botten av någon djuphavsgrav i Stilla havet.

Min gästspelande elektriker hann inte bara fixa uppkopplingen, han lyckades få en stöt ochså. Jag blev skitskraj när han hoppade till och svor högt. Han fortsatte att peta bland kablarna och satte en bit tejp över det strömförande uttaget. Iskallt! Jag stog och höll i ett värmeljus nere i källaren för att lysa upp för honom, eftersom det var elavbrott idag för ett annat gäng tekniker/elektriker höll på med elen ute på gatan.

Nu är det hur som helst på plats och jag är nätburen igen. Helt underbart. Jag sitter i vårt lilla extrarum omgiven av en golfbag, några träningsväskor, ett klädställ, en proppfull hylla och en hink med jord för att nämna några grejor vi har knött in på de få kvadraten. Det är ju en lyx man kan unna sig nu när man har fyra rum... Ska nog få lite ordning på detta rummet med snart... vilken månad som helst... :-)

Såg att Milan fick en rätt trevlig lottning i Champions league. Sen fick de med tre av fyra spelare i nån slags all star-lag. Maldini (som fick för lång och trogen tjänst), Seedorf och Kakà. Kul. Ska titta på Milan imorgon i UEFA Super cup-finalen mot Sevilla. De flesta Milanspelarna ville nog egentligen inte spela den där matchen efter Puertas dödsfall i Sevilla. Nu ville Sevilla spela ändå och det kanske är det bästa ändå... men matchen handlar inte längre om en titel. Det blir mer en match till äran av Puerta. Finns väl ingen förlorare i den matchen hur den än slutar. Fotboll förbrödrar och Sevilla har fått så många kondoleanser från idrottsklubbar och andra världen runt. Jag skänker en tanke till Puertas havande fru. Han dog bara 22 år gammal. Livet är orättvist ibland. Tyvärr.

Bk Botta Matts har hittat tillbaka

Ja, ny match igår och efter förlusten senast så var det skönt att ta en ny seger igår kväll. Det var spänd väntan när dommaren inte hade kommit till planen och matchstarten var passerad med hela 20 minuter. Till slut dök han ändå upp och två otåliga lag fick äntligen släppas lösa på det för en gångs skull ganska jämna underlaget på Ånäsfältet. Publiken hade hittat dit. Den satt i en brassestol i solgasset i grässlänten bakom ena målet. Det var den gamla stortränaren i Sjövalla FK, Kjell Reichenberg, som tittade på sina gamla adepter. En mäkta stolt tränare kan tilläggas. Att vi skulle hamna så högt som korpen div. 4 hade han inte ens kunnat drömma om...

Vi började stillastående, idéfattigt och passningskvalitén var sämre än sämst. Passningarna var inte bara för lösa och sneda, de var dessutom feltajmade. Motståndarna hade som tur var en lika dålig dag och farligaste chansen hade killen som spelade i något som såg ut som converse... Vi snackar div 4 korpen här... bara så ni kommer ihåg det. Reäl Formsvacka var namnet på motståndarna och de levde sannerligen upp till det namnet i första halvlek. Ändå lyckades vi vara sämre än dem i långa stunder. De skapade ett skottläge från straffområdesgränsen men bollen gick i utsidan stolpen. De hade ett inlägg som deras framrusande forward precis missade och vi levde lite farligt ett tag. Själva hade vi några skott på mål. Kalle hade ett par tunga skott, Österman nåt. Men när pausen kom var det ett ganska enat Bk Botta Matts som insåg att nu var det dags att skärpa sig.

I andra blev det bättre koll bakåt och nu började vi skapa lite lägen. Jag stog nästan overksam där bak hela andra halvlek och jag gick bara och väntade på att det skulle lossna framåt. När vi för tionde gången hade läge att lyfta in bollen på mål från antingen hörna eller inspark, så ropade jag för tionde gången att vi måste ställa mer än EN man på målet eftersom vi faktiskt alltid slår in bollen dit. För tionde gången så stog det ändå bara EN man på målet, men det kan ju räcka ibland. Nisse lyfte in insparken och bollen letade sig över de båda backarna och där stog Österman och tryckte in bollen på volley. Sen stängde vi matchen. 1 - 0 var tillräckligt och tre nya poäng var säkrade. Vi går över till betygsättningen på en gång...

Zellén 5, Jag tog det jag skulle, inte mer. Några misslyckade utsparkar.
Staffan 5. Svag första halvlek, lyfte sig i andra. En klippa där bak.
Eddie 5. Svag första halvlek, lyfte sig i andra. Täckte ett par farliga skottchanser
Reichen 5. Svag första halvlek, lyfte sig i andra. Hittade sitt spel mer och mer.
Österman 6,5. Slog bort några passningar och orsakade läget som tog i stolpen. Spelade upp sig i andra och gjorde segermålet snygg på volley. Man of the match.
Nisse 6. Jobbade hårt men vägde lätt i närkamperna. Ändå en godkänd insats
Kalle 6,5 Jobbade oxå hårt hela matchen och hade han bara kunnat skjuta i farten så hade han kvitterat ut ett högre betyg.

Tränare... jag?!?

Fick en förfrågan om att bli tränare igår. Jag trodde först att det var ett skämt. Sen undrade jag hur många som blivit tillfrågade innan mig. Det var i division två, säger inte vilket lag.

Har faktiskt fått frågan förut att bli ass tränare för ett elitlag. nä, säger inte vilket...

Jag har ju ändå rätt tunga tränarmeriter... trändade ett knattelag några år för ungefär 10 - 12 år sen. Antar att det gett ringar på vattnet... :-)

Igår var annars en riktigt skön träning för mig. Jag körde min "rehab-uppvärmning" på en halvtimme med MYCKET stretching, och kunde sen köra både intervalllöpning och vara med på uppvärmningen på plan. Det var några månader sen som man sprang omkring på planen. Kändes j-vligt skönt. Sista halvtimmen med tvåmål skippade jag för låret kändes rätt trött. Men nu börjar det gå åt rätt håll.


Dagens låt

Days go by - Dirty Vegas

Three is the magic number

Som den skomissbrukare man är, så hittade jag två nya par i helgen. Jag är hopplös. Men min runda på Freeport med en icke namngiven Elitserietränare slutade som så många gånger förr. Med några påsar nyinköpta varor, den här gången två par skor alltså. Tre undrar ni? Men om man lägger till paret jag köpte förra veckan så blir det just tre. Så nu kan jag ränsa ut lite bland mina gamla skor. Tog en titt igår och försökte sålla bort något par men hittade inget. Jag skall ge det en ny chans idag igen... nu måste jag hitta något par att slänga ut...

Tre var oxå antalet matcher (och segrar) i helgen för Pixbo Wallenstam light. Ibf började mot 0302 och spelade mycket bra stundtals men fick en dipp och släppte 6 - 2 till 6 - 5 på lite misstag och oskärpa. Lite onödigt men det reddes ut och vinsten 8 - 6 var välförjänt.

Match två var desto mer imponerande mot div 1-gänget Partille med Ryberg och Jerker i spetsen. Mycket bra tändning och spel hela matchen igenom och slutresultatet 9 - 2 var kanske lite stort men Partille hade faktiskt inte så många bra lägen medan Pixbo hade tre - fyra ramträffar utöver målen. Jäkligt kul att se Pixbo i den här matchen. Lite att finslipa i försvarsmarkeringarna stundtals men det går ju inte att vara missnöjd med 9 - 2. (om man inte spelar i Partille då förståss).

Tredje matchen såg jag inte men det blev ny seger mot ett nytt div 1-lag. Sjuhärad. 5 - 2 fick jag rapport om från Mackan i laget. Det var värdsklass men stundtals bara hög internationell klass enligt Mackans rapport... :-)

Undrar var jag skall ta en plats?!? Det såg som sagt riktigt bra ut! Istället för finalen så tog jag på mig löpardojjorna och körde lite egen träning. Lite rehab och milen blev det. Kändes ungefär som om någon hade snörat åt lungorna med sån där packplast som man virar varv på varv på varv... Jag öppnade frejdigt men efter de två första kilometrarna kändes det som att jag skulle stanna och gå. Sen var resterande åtta km en ren och skär plåga. Trodde jag skulle trilla in på 55 - 57 minuter nånstans men till min förvåning så stannade klockan på 48,30. Så fel man kan ha... och godisfrosseriet i tv/video-soffan senare kändes helt rätt.

Tre mål av Milan. Ambro och XXX-monstret som imponerade om man skall tolka tidningarna rätt. Fan va gott. Inter tappade poäng oxå samtidigt. Har trackat mina två Intertokiga polare i Milano... var så säkra. Teo och Simone verkade inte allt för nedstämda än... vänta bara. Forza Milan.

Ibf börjar prestera...

Ibf vann träningsturnering med två mycket fina skalper. Själv såg jag inte finalen för jag var ute i spåret i Skatås. Ska skriva mer ikväll... se detta som en teaser...

Dagens låt

Holiday, Madonna

"Everybody spread the word
Were gonna have a celebration
All across the world
In every nation
Its time for the good times
Forget about the bad times, oh yeah
One day to come together
To release the pressure
We need a holiday"

En svit är till för att brytas

Efter Fem raka matcher så tog det tvärstopp. Nollan i målet försvann med besked när jag fick gräva fram inte mindre än tre bollar ur målet. Vår sju matcher långa vinstsvit fick sitt slut samtidigt då vi bara gjorde två mål och säsongens andra förlust var ett faktum.

Våra bannemän, som innan hade minst segrar av alla i serien, övertygade på planen. Man kan säga att Balken har haft en produktiv tid under sommaruppehållet och fått in ett helt nytt lag. Jag kände inte igen en gubbe. Dessa kunde ju lira... De har seglat upp på en tredje plats och kan närma sig toppen då de har våra antagonister från djävulsön kvar att möta.

Nu till matchen. Vi saknade terriern Johansson, schäfern Österman och greyhounden Svanquist. Alla fejkade skador på ett eller annat sätt. Vi hade ändå två avbytare men Balkens fyra avbytare hade definitivt mer spring i benen. Första baklängesmålet på evigheter var ett inlägg från kanten som seglade över mittförsvaret och där stog två motståndare helt rena och kunde knoppa in ledningen. Nicken var inte hård, inte svår men jag lyckades fumla in den ändå. Hade vi haft någon markering så hade det antagligen aldrig hänt. Men ledningsmålet var rättvist. Balken skapade en hel del innan vi vaknade till och insåg att man faktiskt behöver röra sig för att kunna vinna en match. Det gjorde vi faktiskt riktigt bra när vi kommit igång och vi skapade en hel del lägen till kvittering. Den kom oxå... en sekund för sent. Den oerhört osympatiske och konfliktsökande dommaren blåste av matchen i samma hundradel som Janne satte pannan på Mats hörna. Bollen gick in men för sent.

Känslan var ändå bra men ganska snabbt in i andra halvlek så ledde ett misstag (Eddie skulle prompt nicka bollen trots att jag skrek målvaktens) till hörna som blev till en straff (Erik knuffade en anfallare i straffområdet på hörnan). Straffen var dåligt lagd men jag hann inte få ner knät tillräckligt snabbt och bolluslingen letade sig in under mig. 0 - 2 och nu kändes det tungt. Ända tills den totalt okänslige dommaren gav oss en straff för nåt som ingen såg. Kalle satte den säkert och nytt hopp till de röda. Det släcktes några anfall senare när på nytt markeringen var obefintlig och en fristående Balkenforward kunde lägga in trean från nära håll. Det hjälpte inte att Andblad knoppade in reduceringen. Sviten var bruten.

Zellén 4,5 - Tabbe på första målet men straffen och det sista målet är inte mycket att göra åt. Har varit hetare.
Staffan 5 - En markeringsmiss men täckte väl ett tiotal skott och var ändå stabil.
Andblad 5,5 - Nickade ändå in  två bollar och gjorde en habil insats
Reichen 4,5 - Orsakade straffen onödigt. Det drar ner betyget.
Eddie 5 - Hade en kanon som tog i ribban. Orsakade indirekt straffen när han höll på att nicka bollen i eget mål över en utrusande målvakt.
Nisse 6 - Kämpade enormt hela matchen. Täppte till mellan anfall och försvar. Man of the match
Mats Ekendal - 3,5. Bara sekunder kvar. Inspark. Alla skriker inlägg på mål, Mats spelar en svår pass till Nisse på ett par meter som har en gubbe på sig på en sekund. Sista chansen upp i rök.
Kalle bodestig - 5,5 Kombinerade bra med Janne, skapade avslutslägen och var helt ok.

Dagens låt

Beck - Looser.

"I'm a loser baby so why don't you kill me..."

Emerson till Milan

Igår skrev både Gazzetta dello sport och AC Milans hemsida att "Puma" är klar för Milan. En stark mittfältare till som iofs hade en dålig start i Real men då hade han varit skadad. Tror nog att Emerson kan tillföra en hel del. Han kommer nog känna sig hemma i brassekolonin.

Kul att se Pato oxå när han nu får börja spela framåt jul. Grabben är ju bara 17 och får inte bli proffs förrän han blivit 18. (tydligen en regel i Brasilien). Sen har man även tagit in Ibrahim Ba igen. Han har ju varit runt i diverse obskyra klubbar i europa. Bland annat Djurgården... vet inte vad hans uppgift är i Milan men den är knappast att lira matcher. Det här blir hans fjärde sejour i Milan.

Seriepremiär på söndag mot Genoa. Såg att matchen gick på SportExpressen. Var kan man se den kanalen? Någon som vet?

Pixbo ibf

Det ser ut som jag kommer skriva matchrapporter för IBF även i år. Fick frågan igår på träningen och självklart tycker jag det är kul att skriva objektiva sakliga och beskrivande matchrapporter. Vill ni veta vad jag verkligen tycker får ni läsa på bloggen istället :-)

Nä, skämt åsido. Hoppas ni följer laget på
www.pixbo.se/ibf framöver. Om ni nu inte tar er ner och tittar på matchen live förståss...

Dagens låt...

Amy Winehouse med låten Rehab

"They tried to make me go to rehab, I said no, no, no..."

Zlatan har flygproblem

Det är nyheten på våra s.k. dagstidningar. Jaha. Det var ju tråkigt. Sverige spelar träningslandskamp på Ullevi imorgon. Jaha. Det var ju tråkigt. Tror väl inte direkt att jag kommer offra någon tid på att titta på den. Man vet ju hur det blir. 22 man som springer omkring och aktar sig för skador. Och sen lyfter man ut alla intressanta spelare och sätter in sidleds-Danne, Utfyllnads-Dusan och vägra-frisyr-Kennedy sista halvleken och så är spelet så tråkigt att vana Allsvenska åskådare somnar.

Nä, det blir träning själv istället. Jag var uppe hos min sjukgymnast i veckan och fick ett digert program. Om det följs och allt går enligt planerna så är jag tillbaks på innebandyplanen om tre till fyra veckor. Sköna besked. För om det inte håller nu, då vete gudarna om jag orkar med en omgång rehab till.

Ibf skall spela en turnering i helgen nere i Kungsbacka, där vi ställs mot 0302 och Partille i gruppspelet. Alla matcher är 3 X 20 minuter så det kommer bjudas på mycket speltid för vårt lag. Skall bli intressant att se hur vi klarar av våra gruppmotståndare. Speciellt då Partille som håller till en serie över oss. I den andra gruppen lirar Bräckan, Hvidovre och 7-härad. Något av dessa lag kommer vi möta på i placeringsmatch efter gruppen. Vi kanske skall hoppas på returmöte mot Brackan som vi mötte i helgen. Den matchen slutade med förlust 4 - 5 mot ett Bräckan utan en racka med ordinarie spelare. Det var enkla misstag i försvaret, tunga ben i båda lagen och missade målchanser i parti och minut. Zacke brände två öppna mål inom loppet av en minut. Han lyckades dock raka in ett av målen i öppen kasse på tredje försöket. Trötta ben som sagt. Undrar hur det kommer se ut efter tre fullängdsmatcher i helgen.

Själv stog jag i båset och bara längtade in på planen. Det är nästan som tortyr att titta på egna laget när man är skadad.

Bk Botta Matts håller sviten vid liv

Jag var ute i Mölnlycke igår vid 18-tiden för träning med ibf. Det var cooper test-prövning igen och jag var en smula nervös. Inte för testet i sig utan för jag var osäker på om jag skulle hinna ut till matchstarten på Ånäsfältet 19.00. Jag hade dessutom inte fått ihop fler än 6 gubbar, dvs en man kort.

Copper testet gick sådär. 12.05 har jag för mig. Jag kände mig lite seg i benen efter måndagen och tisdagen. Positivt var att jag inte kände av låret. Jag kände däremot av lungorna, mjölksyran och andnödheten på ett alldeles förträffligt sätt. Med andan i halsen, efter en snabb stretch, så styrde jag in mot stan igen och återupptakten av korpserien.

Efter
6 raka segrar och noll insläppta mål så var jag spänd på att se formen på gubbarna efter seme.... träningsperioden. Habass var dessutom det enda laget som har slagit oss hittills. 2 - 0 vann de med i andra omgången av serien. Så vi hade revansch att kräva.

I bilen in fick jag ett samtal från Richard Johansson. Han var missnöjd med att inte fått ut vinstpremierna och var tveksam till spel. Han skyllde på en gammal vadskada (vem har inte gjort det?). Så den bluffen synades rätt fort och efter lite knorrande så blev nu laget fulltaligt.

Första halvlek erbjöd en mängd chanser åt båda håll. Utan avbytare så blev tempot lidande men några kombinationer kunde det röda Bk Botta Matts bjuda på. Bakåt släpptes en del motstånadare igenom men jag ville inte bryta min svit med att hålla nollan som numera är sex matcher.

Vi höll tätt hela matchen och dessutom lyckades vi med en fin kombination, cross-nickinlägg-avslut, ta alla tre poäng. Vi går över till det viktigaste, nämligen betygsättningen.

Kalle Bodestig, 7,0 Sög åt sig alla långa uppspel på topp och fördelade bollar. Vände bort försvarare och kom faktiskt till skott dessutom. Det syns att han tränat hårt i sommar. Man of the match!
Johan Österman. 6.0 Saknade flytet som han bjudit på i tidigare matcher. En "coming man". Hade några goda intentioner och nickpassade till målet.
Peter Svanquist, 5,5 Fick inte till några bra avslut och vi förväntar oss mycket mer av denna träningsprodukt
Richard Johansson, 5,5 Slet på mitten och gjorde segermålet. Fick stå still i mitten sista fyra när han fejkat sin vadskada.
Jan Andblad, 6,0 Bäst på plan av alla Elfsborgare i tisdags på Mestalla. Visade auktoritet i försvaret som alltid. Teknikträningen han kört såg dessvärre ut som att han hade kört tillsammans med Samuel Holmén.
Staffan Johansson 6,5 Sköter sig alltid där bak, täcker skott och spelar lugnt och klokt. Blev bortvänd en gång men annars bra.
Peter Zellén 6,5. Höll nollan. Plockade ner några inlägg och tog några skott och nåt friläge. Fick kramp! i slutminuterna i vaden men det gick vägen ändå.

Mer bandy!

Innebandy

Det har varit alldeles för lite innebandy på den här bloggen. För er som är intresserade av att följa ett division 2-gäng från "insidan", så hoppas jag ni kommer att gilla mina inlägg under säsongen. För det kommer bli några sådana...

Jag är väl ingen unik innebandyspelare direkt. Kan inte zorra, är grymt oteknisk och har väl tappat det mesta av ett tidigare ganska så bra skott. Jag har inga finter, snabbheten är jämförbar med en trött Lada och spelsinnet har nog varit bättre. Istället får jag leva på min tyngd och placeringsförmåga för att kunna spela enkelt. Viljan finns där och med den kan man gå långt... har jag hört.

Att jag lirar med "gubbar" som är minst 10 år yngre ser jag inte som någon nackdel. Snarare tvärtom. I ett omklädningsrum är det i stort sett samma snack, hur lastgammal man än är... Det är nog därför många (inklusive jag) har så förbannat svårt för att lägga av i tid.

Just nu är det kampen mot skadorna som gäller. Jag kämpar fortfarande med en bristning i vänsterlåret som håller i ungefär 7 km innan muskeln tar slut. Innebandy är inte att tänka på för tillfället. Jag hoppas att jag kan börja vara med på innebandyn om någon månad. Men jag har inte satt upp något datum. Jag väntar hellre några matcher in i serien innan jag går på, så länge jag blir helt skadefri. Jag skall ta ett snack med min sjukgymnast och hitta bästa vägen tillbaka. Han är förövrigt nere i Valencia nu med sitt Elfsborg. Rätt schysst arbetsdag eller hur?

Igår tog jag mig runt milen i Skatås på 50 min. Fast det kändes som jag stog still sista tre då låret "tog slut". Idag är det snabbhet och bål/mage-träning. Snabbheten tar jag som uppvärmning för några ruscher blir det inte i nuläget men bål/mage-träningen är riktigt bra. Och tuff! Vi syns i hallarna (eller på rehabträningen!)

Vad hände?

Idag är jag tillbaks på jobbet efter nästan 6 veckors ledigt. Det värsta är att det känns som man gick på ledighet i fredags och att man varit borta en helg bara... men samtidigt är det rätt skönt att vara tillbaka i ekorrhjulet.

På väg att få till internetuppkopplingen hemma. Vilken vecka som helst... då blir det garanterat mer skrivande.

Som tur är har jag varit uppe innan 07.00 inte mindre än tre gånger föregående vecka så jag har börjat vänja mig vid att gå upp. Tror ändå inte jag kommer ha speciellt svårt att somna ikväll... efter en arbetsdag och ett träningspass.

Ha en bra arbetshöst!

ps. Det går rykten om att Bk Botta Matts drar igång seriespelet igen på onsdag.

Underbara värme

Tänk om vi haft den här värmen här i detta socialt handikappade avlånga land åtminstone tre månader i sträck. Vad mycket skönare det hade varit istället för att se människor med paniken i ögonen ögnandes igenom tidningar för att hitta restresor. Man borde starta en resebyra. De måste ju ha haft en sjukt bra sommar.

Jag njuter varje sekund av att det rinner rännilar av svett längs revbenen, att händerna är konstant fuktiga av svetten som letar sig dit från underarmarna. Man kan till och med få den där skönt salta smaken när man slickar sig om överläppen. Missförstå mig rätt nu! Jag njuter verkligen av värmen. Hur skall vi annars kunna uppskatta de 11 månaderna av dåligt väder som vi har här uppe?!

Hade gjort misstaget att dra på mig ett par jeans igår när jag gick ner på stan. Det är INTE likt mig. Jag är sjukt varm av mig i vanliga fall och gå på stan i jeans är inte att föredra. Jag var nere på Gondolen på Avenyyyyn med några kompisar och frossade i Tortellinin. Riktigt bra och jag kan utan att tveka rekommendera den. Det var ett bra sätt att fira morgonens 85-runda på Kungälv/kode med tillhörande sänkning av handikappet. (Nä inte mitt sociala handikapp...)

Enda gången som det är jobbigt med värmen (ärligt) är när man skall sova. Jag ligger utan täcke, i så lite kläder det bara går medans tjejen ligger under täcket. Hon tyckte ändå det var lite varmt så hon har bytt duntäcket till ett lättare sommartäcke. Snart drar hon väl på sig raggsockarna med... själv får jag panik när hon lägger armen runt mig för då får jag ytterligare en värmekälla på mig och får en svettattack omedelbart.

Min flickvän är så sportointresserad man bara kan bli. Igår så frågade hon varför jag inte kunde spela någon rolig sport, så hon kunde komma och titta. -"Om du hade spelat beachvolley hade jag kunnat titta varje gång" sa hon till mig och följde upp den kommentaren med -"...eller om du var med i Chippendales". -"Ni har ju så tråkiga kläder i innebandyn... shorts och en t-shirt.". 

Ja, hon är ett riktigt stöd i min idrottskarriär... ha ha ha. Men jag älskar henne för det... jag skall nog lura med henne någon match. Det är aldrig försent att bli omvänd!!!

Tillbaks från tennisens bakgård

Jodå, så har man varit i Båstad igen. Kan inte minnas vilken gång i ordningen men konceptet känns igen. Bo på nåt hårt underlag, sitta och svettas på en stekhet plaststol i timme efter timme. Titta på innebandyspelare som inte kan prestera mer än två passningar inom laget. Äta en alldeles för liten macka (när man äntligen fått tillbaks matlusten) som kostar alldeles för mycket. Toppa det med att betala alldeles för mycket i inträde för att komma in på ett ställe som du vart på 84 gånger. Med andra ord så är det förbannat jävla kul, ursäkta språket...

Det enda tråkiga den här gången var att jag var skadad fortfarande. Surprise surprise! Suck! Så jag fick inte ens lira något. Kan säga att spelsuget växte lika mycket som Zackes vrister. Ni skulle sett min lagkompis fötter! De var stora som ballonger på söndagen. Helt sjukt.

Jag hade med mig joggingskorna ner och tro det eller ej men jag sprang faktiskt 40 minuter på lördagen. Nåt var man ju tvungen att hitta på för att komma in till stan för på lördagen var jag inte i körbart skick förrän på kvällen.

Ibf, dvs lillebror Pixbo mäktade inte med den rätt svåra gruppen. Vi började mot Balrog, som konstigt nog fortfarande hade Dalbjer i laget. Det stog det på ryggen åtminstone även om han var väldigt lik en icke spelklar spelare från AIK. Jag hoppas att han var spelklar, även om det stog att han inte var det två dagar tidigare på innebandymaggets sida. Men så korkad kan man väl inte vara? Vi förlorade med 1 - 2 i alla fall och Dalbjer assade till segermålet.

Match två var mot division 1-laget Farsta. Vi ledde med 2 - 1 men tappade till 2 - 5. Inget att säga om. De satte sina chanser, inte vi.

I sista matchen behövde vi få resultatet med oss i den andra matchen och så behövde vi vinna med fyra bollar men norska elitlaget vann med 4 - 3. Vi brände sjukt mycket lägen och borde faktiskt fått med oss en pinne åtminstone, även om det inte spelat någon roll. Men det var kul att sitta och titta på när gubbarna lirade. Och som jag sa tidigare så blev spelsuget hyfsat stort.

Har fortfarande semester denna veckan. Extra skönt när tjejen går upp på morgonen till jobbet och jag kan ligga kvar. Det är alltid skönt när någon tvingas gå upp och man själv kan ligga kvar. Så är det bara.

Ha det gott i värmen. Nu drar jag till golfbanan. Over and out.