lookalike

Såg Green Street Hooligans häromdagen. en film om West Ham Uniteds värsta fans och som glorifierar huliganismen å det grövsta, åtminstone om man själv är huligan. För oss andra vanliga dödliga så är det en rätt skakande film. Elijah Wood har huvudrollen som en vilsen jänkare i London. Kan rekommenderas ändå om ni inte är för blödiga...

Men när jag såg filmen så kunde jag inte undvika att hitta dagens lookalike! Pete dunham är ledaren för firman men det är hans högra hand, Bover, som är så slående lik Murdoch i Gorillaz så det är löjligt. Se själva:

116777-10          116777-9 

Vi brukade ha ett fotogalleri på jobbet för några år sen och det var rätt kul att leta lookalikes. Den bästa jag hittade var på John goodman. Jag skojar inte nu, men jag berättade för en kompis att jag hittat en lookalike på Goodman och skickade honom de två bilderna och när han öppnade den första bilden så hade han tänkt... japp, där är Goodman men när han öppnade den andra bilden så var det oxå Goodman. Det måste ha varit ett betyg på att man lyckats eller?!? ..kan tyvärr inte visa den...

Hjärnsnor

Det är så skönt när man rör huvudet och hjärnan med tillbehör inte riktigt är synkad utan rör sig den där hundradelen senare... Ni vet hur det känns! Jag vet inte om nysningarna beror på förkylningen eller mina attackerande dammråttor. Lusten att städa är som vanligt lika stor som lusten att ta ett kvällsdopp vid den här tiden på året. Efter att ha sovit och tittat på diverse b-filmer de senaste dagarna håller jag på att tråka ihäl i min paradvåning. Snart kommer jag till och med att ta tag i städningen. SÅÅÅ illa är det.!!!

Såg på nätet att Pixbo har fått inte mindre än 5 landslagskillar till nästa uppdrag i den blågula tröjan. Tre nya grabbar får debutera, Dellan, Dallas och Bobby. Fan va kul! Skall bli kul att se vad denna trio kan göra... Utöver det så är Joppe och Quist med. Inte illa.

Tror jag somnar snart igen... orken är på topp!

Sunday runny sunday

Nej, nån blodig söndag var det inte idag. Snarare en rinnig en. Förkylningen slog mig redan på fredagkvällen men har peakat (hoppas jag) idag. Lite härligt yr i huvudet tog jag mig ändå ner till Valhalla för att titta på mina lagkompisar när de skulle leka hem en seger mot Robertshöjd. Nu blev det inte riktigt så... En knapp seger med 5 - 4 efter en chansrik och chansartad match på parketten i slitna Valhalla. Det var ingen rolig match att titta på, för att spela bandy på den planen passar bara destruktiva lag. Nu försökte båda lagen att spela men golvet lät aldrig lagen få chansen att spela underhållande. Spelet går långsamt och direktpassningar är en fysisk omöjlighet. Skittrist helt enkelt. Nu var det riktigt skönt att vi vann ändå. Det betyder att vi hakar på i täten och nu ligger vi en pinne efter Tygriket i toppen.

Storebror förlorade mot Warberg. Känns som det inte spelar nån större roll ändå. Deras säsong börjar ju inte förrän kvartsfinalerna spelas. Trist att det är så men det är ju bara att titta på AIK förra året. Sjutton minuter om en lovande skidjunior på sporten men inga bilder från västkustderbyt.

Hoppas jag är frisk nog att trilla ner på kontoret imorgon. Om inte får jag ligga hemma och klicka in på nån länk med nåt beroendeframkallande spel...

Roadtrip

Vad gör man en lördag när man vaknar upp och tror att man vaknat i Waterworld. Trodde nästan att Kevin skulle simma förbi utanför mitt fönster, trots att jag bor på tredje våningen. Fast nu regnade det inte när jag vaknade men det måste varit nåt slags rekord idag. Jag åkte upp och plockade upp Stenmarck i Mundaaahhl änna och så bar det av för helgens roadtrip. Vi startade med att fylla på depåerna på Tintin, var annars? Sen styrdes Astran mot Borås och senare Hofsnäs. Där gjorde vi hembesök på herrgården hos Ida och Danne. Måste ju titta till mina nyinflyttade vänner och se hur det går för dem inför öppningen av deras nya satsning. Ser fram emot ett julbord! Efter en rundtur och en kaffe styrde vi vidare mot Lager 157 som har outlets för diverse kläder. Stenmarck hittade lite nya scenkläder och själv kunde jag inte låta bli en munkjacka och en långärmad t-shirt. Jag är tamejfan hopplös...

Annars fanns det inte så mycket att bjuda på i klädväg men nu har jag åtminstone vart där. Vi åkte sedan via Ulricehamn tillbaks och hann med en kaffe hos Aga och en tripp förbi nya huset. Efter en bagel och tre kaffe så var hungern rätt stor hos både mig och Stenmarck. Och eftersom det är turnépaus idag så kunde vi unna oss en pizza. Sedan plockades min Milan-broder, Svanis,  upp och även Tobbe. Vi paddlade ner till Oleary's för att knapra nachos och titta på en målrik, underhållande och rolig.... nä, nu ljuger jag som faaaan. Katastrof! målrik var den men vi förlorade mot Inter och älsklings-hat-favoriten Materazzi gjorde mål oxå. Sms:et från Simone kom som ett brev på posten. Interista di merda!

Tillbaks hemma och imorgon blir det att heja fram mina lagkompisar mot Robertshöjd. Skall bli kul att se om parketten i Valhalla funkar lika dåligt som Rydsbergshallen. 

 Ont i foten idag igen. Skall ringa ny tid hos sjukgymnasten på måndag. Nu får det snart hända något, annar slutar det väl så här i sommar....


116777-8

...visst är det likt?! Nästan skrämmande likt mig för två år sen när jag bara var tre kilo från tresiffrigt. Snacka om väckarklocka!!!

Forza Milan

Ligger i sängen och försöker vakna till. Sliten från en veckas jobb och med en begynnande förkylning i kroppen. Förbannar min fot, som jag trodde skulle hålla för åtminstone en uppvärmning. Satt med på bänken igår när gubbarna spelade hem segern mot klubben där jag är hedersmedlem. Bräckan, som vimlar av en massa bekanta gamla lagkompisar bjöd på jämnt motstånd i två perioder innan tyngden hos vår första femma bröt ner ett allt tröttare och fredags-segare bortalag. 8 - 3 till slut och en stabil seger. Skönt!

Årets höjdare för min egen del får vänta till bortamatchen mot Bräckan. Då kanske den j-vla foten har läkt ihop. Börjar misstänka att jag har en spricka i den. Får nog kolla upp den lite extra. Igår var första gången på en månad som jag rörde bollen och lusten att lira blir bara större för varje dag. Rehab är sååå tråkigt.

116777-7

Men ikväll smäller det! Milan - Inter på San Siro. Det blir inte bättre än så när man är Milanista som mig. Jag har hunnit med 4 derbyn på plats. Första derbyt jag såg satt jag bakom Inters mål i första halvlek och såg Milan leka hem segern med 6 - 0. Jag var kär i en arena, ett lag och atmosfären. Andra derbyt vann vi med 4 - 2 och det trede med 2 - 1. En förlust hann jag med oxå men efter tre segrar så kunde jag ta det. Upp till bevis för djävlarna från Milano. Framför en tv som visar Canal plus sport ikväll kommer i alla fall jag att sitta... forza Milan.

Kom att tänka på en händelse från London som jag måste berätta. Vi satt och åt frukost på The Generator när en gammal man hasade sig in i rummet där vi satt. Han var lite lätt krum och vilade sin ganska väl tilltagna kroppstyngd på en mörk träkäpp. Hans vita hår var okammat och hans ansiktsdrag var svåra att se då han gick som om han hade en tung börda att bära lätt framåtlutad. Han släpade varje fot som om han hade en tvåkilos sandsäck under sulorna och rörde sig lika långsamt som mina ppm-fonder växer. Han kom med en matlåda i handen och hamnade till slut framför en microugn. Där vände han och försvann bort mot det andra rummet där man hämtade tallrikar och kaffe. Han kom tillbaks långt senare när han tydligen hade hämtat en tallrik och på den låg en stor fet makrill. Vi andra som åt den i priset ingående frukosten med flingor och toast, bara stirrade. Gubben ställde in tallriken och började försöka att få igån micron. Det gick sådär... Efter 10 minuter hade han fortfarande inte fått igång den. Till slut gav han upp och gick och hämtade hjälp. Samtidigt så gick en tjej fram som satt och käkade frukost och vred på något för att hon antagligen tyckte synd om honom. så när han kom tillbaks med en tjej från Generators stora personal så satte hon in tallriken och vred på startknappen och så startade den. Jag kunde inte annat än att skratta och undra vad den stackars gubben tänkte...

Idag blir det en tur till Hofsnäs. Skall bli kul att se hur Ida & Danilo har det i sitt nya hem.

Tanti auguri Luca Sala!

Ciao bello!

Questo messaggio e solo per te Luca! Ti scrivo perché non credo che puo sentirmi nel telefono! Sei troppo anziane per questo!!! EH? EH? (detto come hai sempre fatto tu quando scherzavi)

TANTI AUGURI!

Spero che il tuo compleanno domani sará stupendo, splendido, fantastico e divertente!

Ci vediamo prima o poi! Spero che sará prima!

North of Holborn

japp, då var man tillbaks på riktigt. Jag trodde (och hoppades) på att en leverans på jobbet skulle ske innan jag åkte till Stora Brittanien så jag kunde vara helt ledig. Men självklart så blev det inte så och jag har haft lite att göra minst sagt de senaste dagarna. Det var liksom tillbaks till verkligheten igen efter att ha levt efter den inbyggda mat-, öl- och sovklockan. Nu är det väckning när man måste gå upp istället som gäller...

Positivt är ändå att London verkade ha en bra inverkan på min fot... jag gick väl antagligen lika många yard som
Håkan brutal brukade springa på en försäsong. Det kändes inget nämnvärt i foten när jag efter en lååång dag på jobbet igår lyckades ta mig upp i spåret i Skatås. Fan va mörkt det är vid 23-tiden! Inte jättemycket folk heller. Orkade inte blogga nåt igår.

North of Holborn, eller NoHo som jag kallar det var totalt befriat på Ho's, dvs glädjeflickor (tror jag) men en station i nordlig riktning om Holborn låg Russell Square och det var där jag hamnade i torsdags efter att ha flygit från Säve till Stanstead och sedan åkt vidare med tåg till Liverpool Street station. Allt med iPod-proppade öron. Jag reste själv, eftersom en kompis kom från Frankrike och resten av ligan åkte först på fredagen. Målet var the Goose, där vi hängde senast vi var här för två år sen. Men redan när jag satt på tåget så fick jag nyheten som lyckats undgå Svedala, att Gåsen var stängd. Katastrof. Som tur är så har London några fler pubar att erbjuda... pust! Men eftersom jag var framme först en halvtimme efter midnatt så blev det en öl i baren på The Generator, där vi bodde. Vi kände oss som fasaner på stan i baren när vi skrek till varandra i discodunket. Vi gav upp rätt omgående för att spara krafterna till kommande höjdpunkter istället.

Fredagen skulle sätta nivån högt för helgen. Vi hann med en marknad och en hel del shopping. Vi stog och tittade på folk och kunde konstatera att alla tjejer som var snygga hade antingen nordisk brytning eller så var de färgade. Jag tror att England och Sverige är varandras motsatser där faktiskt. Skulle vilja påstå att begreppet 80 - 20 är gångbart i båda länderna. 80 procent snygga tjejer, 20 procent fula i Sverige och tvärtom i England. Efter att ha gjort afterworken ihop med ölsugna engelsmän så strålade vi samman med övriga ligan som var nyinflugna för dagen. Vi möttes upp på Gåsens granne, en irländsk sak som spelade rap-musik. Bara det...

Därifrån gick vi via en Indisk restaurang till en spansk nattklubb/bar och slutade till slut på en engelsk nattklubb. Vi skulle nog stannat på den spanska varianten för där träffade vi Sallie och hennes kompis och vill ni förstå nivån på kvällen så var typ den fjärde frågan till Sallie från oss var hon hade mustangen. Långsökt? Göteborgsskämt? fattar ni om jag säger... Ride around Sally? Mattan Ericsson hade gjort det igen! Han fick förklara skämtet för alla inblandade (och det gjorde han med glädje sådär en 15 gånger och skrattade lika gott varje gång). Tyvärr var de på väg hem och de lämnade oss till våra öden.

Istället drog vi vidare och väl inne på nästa ställe, på tredje våningen, så träffade jag Wendy. Eller skall vi vara riktigt ärliga så blev jag bortförd av Wendy. En 42-taggare med systerdottern på släptåg som inte drog sig för att ta mig i handen och dra mig bort från säkerheten hos mina kompisar. Bort bakom en pelare drog hon mig och där ställde hon ner mig helt sonika. Hon tittade på mig uppifrån och ner med en blick och ett minspel som om hon just hade tagit en chokladbit och nu skulle avnjuta den. Det var hunger i hennes ögon. Jag var livrädd varje gång hon öppnade munnen för att säga något. Jag ryckte till och försökte ta ett steg bakåt, jag trodde ju hon skulle ta ett bett. Det var definitivt Deep-känsla på den händelsen. Usch.... jag ryser och sitter likt Stephen Rea's rollfigur i The Crying Game i badet och försöker skölja av mig olustkänslan. Jag lyckades smita ur hennes grepp och hamnade med en svensk dam istället. Tvåbarnsmorsa från västkusten och Deep-känslan bara fortsatte. Hon var iofs kul att stå och snacka med men hon hade en konstig egenskap att titta på allt annat än mig när vi pratade. Grymt störande. Jag tappade intresset men vi hade faktiskt redan bytt nummer då. Till slut så åkte gänget och jag hem och lämnade onyktra svenskar kvar. Har några sköna bilder på trötta polare i taxin men jag har lovat att inte visa dem för någon... sorry!

Dagen efter var det fotboll på the Valley. Bottenmöte i Charlton mellan Charlton och Watford. 0 - 0, inte helt otippat men en helt ok upplevelse ändå. Den stora behållningen var killen i randig luvtröja tre rader nedanför oss. Han satt där med sin farsa och övriga släkt och visade inlevelse som en hel karl. Han viftade sydeuropeiskt på armarna, han ställde sig upp och skrek åt domaren och han föll nästan i tårar efter slutsignalen. Vid ett tillfälle så fick Charlton (killens lag) en hörna och han ställde sig och skrek helt okontrollerat vilket resulterade i att han dreglade/spottade ut över sina släktingar på raden nedanför. Ingen reagerade dock, jag antar att de var vana... Till saken hör att killen var liten och spenslig, vit som ett lakan, mörkt hår och en skäggstubb som sa mer "jag-har-ingen-aning-om-var-rakhyveln-är-men-det-spelar-ingen-roll-för-jag-ser-för-jövlig-ut-i-de-här-för-korta-jeansen-ändå" än "coola-snubben-har-sparat-3-dagars". Han påminde inte så lite om vilken gammal utdöd folkart som helst. Take your pick!


På kvällen hände en rätt kul grej så här i efterhand. Jag fick sms av tvåbarnsmorsan under dagen och det hela slutade att hon ville att jag skulle komma dit hon skulle på kvällen. Jag skickade ett sms som sa något i stil med Tack och hej! Naturligtvis så var det kodat och hon kunde tolka det som hon ville. Vi brukar ju göra så vi killar. Jag kunde inte bry mig mindre, för jag skulle ju aldrig se henne mer... trodde jag. Gänget delades upp när vi skulle ut och vi skulle träffas på Navaho Joe som låg på Covent Garden men en kvart efter att jag skickat iväg mitt kodade sms så kom nyheten från grabbarna att de släpper inte in folk på Navaho Joe och istället så drog de till ett ställe i närheten. Nu har jag tappat namnet men av Londons alla ställen så hamnar de på samma ställe som tvåbarnsmorsan och hennes kompisar. En stad med över 10 miljoner invånare och tusentals ställen. Jag började leta efter dolda kameror och mikrofoner. Hade jag ett pinsamt ögonblick när tvåbarnsmorsan trodde att jag hade dragit med alla mina kompisar till stället där hon var, bara för hennes skull? Skiter björnen i skogen? Simmar enbenta grodor i cirklar? Sover Dolly Parton på sidan? När dessutom hennes kompis skall agera morsa och säga att jag är blyg och att jag borde bli mer framåt så brast det. Det var fan droppen. Jag borde sagt något som jag hörde ikväll över en Penne Romagnola på Pasta etc. "Det är inte mig det är fel på... det är dig!!!" Jag gick in för drinkarna istället och hade ändå en riktigt kul kväll utan Deep-talande tvåbarnsmorskompisar... 

Söndagen blev en lugn dag med marknad på Camden market. Killar i platådojor och tatueringar i Ozzy-stil blandat med Goth-tjejer, hårdrockare och vanliga Smith's. (läs: Svenssons). Det tog högst fem minuter innan en i gänget fick första frågan om vi ville köpa röka. Nej, inte Marlboro lights... jag tröttnade rätt fort och hamnade på en pub med Manchester United mot Arsenal istället. Funkade lika bra! På kvällen blev det inget party utan en lugn middag på Fridays och lite strosande genom stan för att kolla på folk.

Måndagen var mer shopping och hemresa. Ni vet köerna i förra inlägget....

Sorry för det långa inlägget men fingrarna ville inte sluta... gonatt!


South of Holborn

Tillbaks i Sverige igen efter en dag av köer. Kö för att checka in väskan, kö för ökad säkerhetskontroll på Stanstead. Stog sammanlagt i över två timmars kö på flygplatsen och hann knappt med planet. Helt makalöst vad tid det tog. Det toppades med en massa otrevliga engelsmän som missade lektionerna med vanligt folkvett. Vet inte hur många personer som tittade ner på mig eller som visade noll vilja att hjälpa till om man frågade något. Vet inte om jag någonsin hört att ett sällskap blivit nekade att komma in på en restaurang för att de varit för många förut... Vi var 7 stycken men av någon anledning så släppte kyparen/idioten inte in sällskap som var fler än 4. "Never ever" gjorde han klart för oss. Han kunde lika gärna suttit och gett oss fingret och skrikt Sod off! Märkbart få människor i serviceyrken som ens log eller ville hjälpa till. På puben fanns folk som tittade förvånat på en om man försökte beställa något. Jag var mäkta överraskad faktiskt. Kanske att Soho egentligen betyder South of Hospitality? För där vi var fanns det alldeles för ont av den varan...

Men om man bortser från det så var det en höjdare. En massa garv, lite fotboll, mycket shopping och en massa sköna kommentarer och mer skratt. Mer om det senare... nu är det kvalitetssömn som gäller. Gonatt!


lookalike

jag visste inte att Barcelonas back, Marquez, knäckte extra som mcknutte innan han satsade på fotbollen... visste ni det? Eller att Jimini Crickett a.k.a. Benjamin syrsa bröt sig loss från ett lovande extraknäck på julafton för att bli politiker... inte illa!


Från lilla London till Stora London

asså, jag kan förstå att folk tycker det är jobbigt och tråkigt att träna. Nu har jag hittat ytterligare ett skäl till att inte ge sig iväg ut i löparspåret. Trots detta så gav jag 5:an en chans igår. Var uppe och fick lite ultraljud hos Janne sjukgymnast och sen var det jogging i spåret. Det slog mig hur många stavgångare det var i spåren. Har inte testat det där själv, och jag skall tillägga att ni nog aldrig kommer att se mig med två stavar på barmark heller... jag har ju iofs ett och ett halvt vasalopp i ryggen men då är det på snö.

Såg en artikel i Aftonbladet idag om stackars Cissi Ramsby som har lagt ut en erotisk bild på sig och hennes flickvän. Stackare! ...och sen kan hon med att säga att hon inte hade räknat med att bilden skulle sprida sig. Internet är ju så stort. Inte nog med det. Den på fritiden raketforskande Cissi tror säkert att hon gjort sitt livs affär när hon säljer sig till Aftonbladet för en snyfthistoria. För helvete Cissi. Klipp dig och skaffa dig ett jobb! Kom in i matchen!

Ingen bubblare att en sån här nyhet ligger på Aftonbladet förresten. De och Expressen har ju de senaste åren gått från kvällstidning till ren skvallertidning a la Se & Hör. Det är ren undersökande journalistik på absolut lägsta nivå! Jag har bojkottat pappersvarianten sen länge... Är dock inne och läser på nätet och ibland kan jag inte annat än förundras över deras sätt att rubricera sina nyheter och innehållet i dem... Ta som exempel Zlatan som måste vara en av personerna som förekommer mest. Om Zlatan visar sig utanför fotbollsplanen så är det tydligen en nyhet. Antingen så är han oerhört respekterad i Italien för han gjorde faktiskt 8 målgivande passningar förra säsongen eller så är det katastrof att han inte är bland de 50 bästa och nominerad till guldbollen eller så är det ett reportage vilken matta han har i badrummet. Såg till och med vilken barnvagn Zlatan använder och det var nån fotomodell som startade det modet... Herregud! Kom in i matchen!

Hur kommer det sig att man på en mils avstånd kan se att bilen man möter övningskör? Varje gång jag får den känslan så visst ÄR det så. Åtminstone 19 av 20 gånger. Att hamna bakom en övningskörare får mig dessutom alltid att känna mig stressad. Det spelar ingen roll om jag är ute i god tid eller jag vet att jag skall ändå svänga av om 200 meter. Igår fick jag det ultimata anger management-testet när jag återvände från Skatås. Jag tog 30-vägen mellan Skatås och Danska vägen och hamnade naturligtvis bakom en övningskörare. I ca: 15 km i timmen så gick hemfärden något långsammare än vad som kändes nödvändigt. Den här vägen har dessutom farthinder i både gupp och avsmalningar där bara en fil kan passera. Efter en så där 5 minuter och 300 meter senare så ser jag ytterligare en bil som svänger in framför oss från en sidogata. You lucky bastard, tänkte jag och gladdes åt min medtrafikant som hann ut före novisen framför mig. När han svängt klart ser jag att den erkänt hatade övningskörningsskylten ju sitter även på den här bilen. Hilarious, tänkte jag och började räkna till 100. Jag har sett att man gör det när man tappar humöret... Vår lilla kortege blev bara längre och längre då fler stackare hamnade i kön bakom mig men till slut svängde båda vänster ner mot S:t Sigfrids plan för att terrorisera några fler trafikanter medans jag svängde höger mot friheten och hemmet. Det tog mig nån halvtimme och en öl innan jag lugnade ner mig och kunde fungera normalt igen...

Nu är det nåt dygn kvar innan jag drar till London för helgen. Resväskan är uppsläpad från källaren och tankarna på vad som skall med har snurrat i skallen idag. Framför mig på bordet ligger ett gult Forex-kuvert med lite nyväxlade pund. Det skall bli så grymt skönt att få dra iväg med sex polare och glömma av livet hemma några dagar. Har alltid gillat att resa och det får en dessutom att uppskatta det man har på ett annat sätt. Får nog ta en bira och kolla lite fotboll idag så jag kommer in i stämningen.

På tisdag är jag hemma igen! Då lär ni få höra en och annan rolig historia från fisk- och chips-landet.


London calling

Fick klara mig utan datorn igår och hade ingen chans att blogga. Kändes tomt! Kommer ta gruvlig revansch ikväll...


Äntligen Stranden!

Kunde bara inte somna igår och låg och kollade tv till femtiden. Blev väckt av ett sms med en fråga om jag ville haka på och sponsra Dahls och det är klart jag ville det. Ekonomin tillät bara en vuxenvälling med tillhörande rågbulle. Fiket d.v.s, Dahls bakeshop, som i vanliga fall tar ut ett mindre u-lands BNP för en frukost skyltar med att de har stans godaste mackor. Nja... vet inte om jag håller med.

Idag var det innebandyfrossa. Började med att kolla ibk:s damer som slog tillbaks IKSU. Härligt jobbat av tjejerna men jag skickar en tanke till stackars Didriksson som vred knät. Ingen rolig syn. Hoppas hon kommer tillbaks snart, även om det nog tyvärr kan dröja ett tag. Matchref hittar ni här.

Sen var det dax att titta in Hillborg och Sniper och de andra enögda piraterna. En oviss match mot ett annat förmodat bottenlag, Balrog. Den här gången hade piraterna tagit hjälp utifrån för att fördriva demonerna. Gott att se de vitsvarta kämpa sig till tre oerhört viktiga poäng. Det var kamp och fart men känslan när jag åkte därifrån var att båda kommer att få kämpa för sin överlevnad i årets upplaga av Elitserien. Jag håller en extra tumme på Götets andra lag.


Segerns sötma

...byttes ut mot en fadd och sur eftersmak efter tre gånger tjugo minuters bröt på bortaplan. Frustrerande att se två spelsugna lag glida runt på ett golv som lämpar sig mer för curling eller SM i överlevnad för dammallergiker. Till på köpet var vi sämre än hemmalaget som vann efter att ha vänt ett 1 - 4 underläge. Ännu surare när man inte är hel och får titta på eländet.

Tror nog att en hel del lag njuter av att vi torskade idag. Efter att ha sågat Sjöstad längs med fotknölarna själv så kan jag förstå det. Även om de var värda att sågas i den matchen. Ja ja, det är bara att ta nya tag mot Pantern nästa helg. Hoppas gubbarna har lärt sig läxan tills dess och kan nöja sig med att spela tråkbandy bakåt och nyttja felstuds framåt. Parkett kan vara himmelskt bra men jag tror bara Valhalla kan matcha studsigheten som Rydbergshallen bjuder på. Jag såg tamejfan inte två direktpass i rad från något av lagen. Glöm finlir och på med blåstället... något som 0302 har gjort
bokstavligen.

Stog över en sväng på Depp även ikväll... och faktiskt drack jag en cola idag. Tror att det blir en ny sväng till Piwa för sortering av möglande cola-burkar på måndag. Ett lämpligt straff efter en mindre bra match.


fräcka fredag

...fast idag var den inte så fräck. Hade en medioker dag på jobbet och redan vid tretiden gick allt väldigt segt. Men jag lyckades få dagen att gå med lite jobb. Sen ringde evigt unge Anton och ville käka en bit. Så jag åkte och hämtade Las vegas och anslöt med Svanen på Paddington. Där satt vi och tjôtade innebandy bl. a. för ovanlighetens skull.

Innan vi hamnade på puben så var det huvud-knä-och-tå-knä-och-tå-hävningar. Inte första gången på danska vägen. Kan det bli tråkigare? Kändes ändå rätt ok när jag stack ut på en joggingtur och kunde trycka på rätt bra. Klarade till och med av lite ruscher i backe. Men det känns i foten nu...

Vi pratade höstdepressioner. Inte bara sport alltså... Men visst är det så, att vi är så dåliga på att hitta på saker. Det var den största skillnaden jag märkte när jag bodde i Italien. Jag brukar säga att svenskar lever livet från fredag eftermiddag till söndagkväll medans Italienarna lever livet hela veckan. Sen har de inte sex månaders solförmörkelse och vågrätt duggregn iofs och det spelar faktiskt en stor roll. Men visst är vi bra på att stänga ute världen på vardagar under hösten/vintern?

Vår koordinator, Thom, har skrivit ett nytt inlägg på hemsidan. Ödmjukt som vanligt... Här får ni det bästa från det:

"Att hemmamatchen skulle sluta med en komfortabel seger var inte svårt att gissa när Skoghalls IBK visade sig spela fantasilöst. Att de förlitar sig på sin supertrio med Edwertz i spetsen syntes tydligt och gjorde laget lättläst. Långa bollar på Edwertz var det som gällde allt som ofta och då kan det bara sluta på ett sätt mot ett lag som oss. Skoghall blev ordentligt utrullade ett antal gånger och kunde bara se på när bollen retfullt enkelt slogs in bakom en överspelad målvakt."

Jag hoppar till nåt helt annat istället... jag tänkte beskriva mitt drömjobb för er. Jag har länge sagt att det bästa jobb man kan ha är att jobba med casting till nån dokusåpa. Tänk er själva. Där sitter du och får in tusentals ansökningar. De som faktiskt syns i bild bevisar vilken begåvningsreserv vi sitter på här i Sverige. Ta ut några hormonstinna alfahannar med kommunikationsproblem och med brist på självdistans och blanda upp det med några härligt naiva, nyopererade blondiner och du kan bara inte misslyckas. Om du sen kan övertyga dina producenter att det nog är en bra idé att låta deltagarna få lite alkohol nån gång i veckan, ja då är break-even för såpan nådd nån gång mitt i hångelmaratonet i andra programmet. Snart känner jag mig ovanlig som inte går igång på överdimensionerade sillisar.

Den där bildlänken fick mig att tänka på ett skämt som en tjejkompis drog för mig idag. Vad säger jultomten när han ser tre blondiner? Ho ho ho.

Känns som det här inlägget blev lite splittrat. Hjärnan är inte riktigt med... det är ju ändå fredag.

Ostädat!

Äntrade mina 29 oerhört ihopträngda kvadrat och fick bara känslan av att ställa mig och skrika rätt ut. Jag sparkade av mig skorna i den pyttelilla hallen som egentligen bara tillåter att man vänder sig i den. Jag började räkna efter hur många par som faktiskt låg på golvet och kom fram till 8 olika par + ett par inlines och insåg att herregud... det är tamejfan mina allihopa... och då ligger lika många i garderoben. Jag tänkte att paniken för att det är ostädat försvinner väl när jag går in i "salongen" men på väg in dit (alla 20 cm) så måste jag gå förbi dörren med 4 handdukar hängandes över... Det är där de hamnar när jag sömndrucken skall ta på mig på morgonen....

Väl inne snubblar jag över det nionde paret skor, min träningsväska, en balansplatta och ett klubbfodral. Jag tittar desperat efter någonstans att lägga dessa saker men alla mina förvaringsmöjligheter (läs: soffan och sängen) är belamrade med diverse kläder och tupperwareburkar. Vid det här läget så börjar det stocka sig i halsen och linserna känns oerhört obekväma. Jag funderar på om det är dax att skicka in en anmälan till Extreme Makeover - home edition, Roomservice eller Det okända. Jag biter ändå ihop och tänker att i köket har jag en frizon, jag går dit. Men jag vänder på klacken direkt när jag ser disken och mitt ölflaske-fyllda matbord, som jag använt som just matbord högst 10 gånger de senaste 7 - 8 åren som det stått där. Bordet går annars under arbetsnamnet "arkivet" då alla papper som trillar in i den här lägenheten hamnar där förr eller senare.

Jag satte mig på de få kvadraddecimeter som återstår av soffan och skriver det här istället. Skall snart ta tag i mitt rehab-pass och rulla golfboll i hålfoten, tåhäva och stretcha. Sen skall jag nog städa lite.

Kände inget sug efter cola idag heller...

Vi hade pubquiz på jobbet idag. Jag var totalt värdelös. Inte en sportfråga någonstans. Kunde smeknamnet på Charlie Parker och U2 Pride i musik-delen men sen var det stopp. Katastrof. Så kom vår grupp sist oxå...

Nä, nu får det vara nog... dax att ta tag i uppröjningen, saneringen, kalla det vad ni vill. Representationsvåningen skall iordningställas!!! får nog ringa och sjukanmäla mig imorgon... om jag skall hinna med allt.

Alla heter Glenn i Göteborg

Härligt att se att Kim Glenn Källström tagit efter sin mentor i Lyon och dra in kvitteringen med en härlig bad-statiol-boll-skruv. När sen Christian Glenn Wilhelmsson gör nåt bra för första gången på ett decennium så är lyckan fullständig och jag tyckte faktiskt att jag såg Lasse Glenn Lagerbäck formade ordet "ja" med läpparna innan han tittade ner i blocket och antecknade vilken minut, vem som passade fram och hur nära Daniel Glenn Andersson låg Gudjohnsen vid tilfället.

Att höra Glenn Hysén dra 45 klyschor på 90 + 3 minuter är ju fantastiskt kul... första 35 matcherna. Det blir lite enformigt till slut. Visste ni förresten att Glenn har ett kartotek med 60 klyschor som han har som bas. Sen drar han 45 till varje match. Känner ni igen en klassiker som den här? "-Men det är ju så han eeee... han syns inte på hela matsen å sen gör han mååål". När sen den stackarn som agerar bisittare (alla är bisittare när Glenn är med) säger nåt i stil med: "-ja du Glenn... du har alltså tagit ut en mittback, en målvakt och en högerback som matchens kandidater?". Ja, då är lyckan gjord. Har du inte tröttnat där så gör du det i pausen när Claes Glenn Runheim utvecklar Glenns klyschor och Thomas Glenn Nordahl försöker andas (tror Thomas Glenn jobbar extra som säckpipa) mellan sina försök att föklara sina euforiska känslor över att det är fotbollsfest igen. Spelar ingen roll om det är Barcelona - Real eller Åtvidaberg - Qviding. Så ni kan sluta titta nu, ni vet redan hur sändningen kommer att vara....

När skall nån storklubb sno vår förbundskapten rätt under näsan på Lars-åke Glenn Lagrell?

Körde första rehab-passet idag. Tåhävningar till förbannelse, rulla en golfboll under hålfoten och krafsa in en handuk med tårna. Låter det roligt? Ungefär lika roligt som charader...

charader


eller några av mina andra hatobjekt... jag har svårt för vissa saker. Så är det bara. Jag mår psykiskt dåligt varje gång det är buskis på tv. Jag är ledsen, jag vet att många tycker det är kul med buskis men jag kan bara inte se vad som är kul när några människor slår i dörrar och har löständer. Stefan och Krister, Full frys. Kan nån förklara det roliga?

Det kan nästan bara jämföras med fester där det ligger ett härligt sånghäfte med femtioelva sånger i. När sedan den gamla chalmers-studenten skall återuppleva sin nollningsperiod och dra fyra låtar så går åtminstone jag hellre in i dimman. Jag tror jag får en allergisk reaktion varje gång jag hör ordet studentikos... vem hade inte velat hamna bredvid de här grabbarna på en middag?

Verkar jag bitter idag? ...jag är nog det... får skylla det på foten!



Överdos av Cola

Jag kan lova att jag inte kommer köpa en enda cola den närmsta månaden. Jag har precis kommit tillbaks från Stenkullen där vårt lag stog och sorterade colaburkar. En femtedel hade gått sönder och hade ruttnat. Då kan ni tänka er hur gott det luktade... Riktigt illa var det. Men förhoppningsvis drog vi in en slant till laget. Hoppas det var värt det, för avsmaken var lika stor som Maradonas ego.

Snart snart snart drar jag till London för andra gången i mitt liv. Populärt resmål. Har hört en massa kompisar som skall dit, och då inte bara de 6 kompisarna som jag skall dit med. Vi bor på värdens sunkigaste hostel. Det är inte direkt ett ställe jag hade tagit med mig flickvännen till. Du kan välja på att bo i privat rum faktiskt men oxå dela rum med 19 andra. Se till att stanna sent på puben om du tänkt sova i 20 bädds-rummen. Då är det våningssängar som knirrar mer än en trappa i en skräckfilm. Men det ligger riktigt bra och det är löjligt billigt. Nu har vi valt att bo i två egna 4 bädds-rum iofs. Vilken lyx! 

Hur kommer det sig att trots att garderobens 3 lägsta skikt är fylld till bredden av skor, så saknar jag ändå olika typer av skor. Jag har säkert 10 par som jag aldrig använder men som jag inte kan slänga för jag tycker att jag borde använda dem... känns det igen? Min andra garderob är ungefär lika full av jeans men jag använder bara tre par. Måste åka ner till via Torino där min favvo-butik ligger... där kan man fynda, framförallt i januari på rean. Ett annat tips är David Mayer som har riktigt stiliga grejor. Har inte sett deras kläder i Sverige än. Någon som gjort det får gärna skvallra till mig! Tjejen i butiken på corso Buenor Aires har dessutom ett sånt sug i blicken att man blir knäsvag. Det går inte att säga nej. -"Will you try this shirt also?" frågar hon och man står där och nickar. Visst, Sure! -"it looks good on you" fortsätter hon och då plockar man upp Visa-kortet. Norra Italiens kåtaste blick. Alltid ett plus!!! Värt ett besök bara det...

Måste berätta om en annan händelse när jag var inne på Replays butik i Milano. Jag gick och strosade där och tittade runt lite när helt plötsligt en person kommer fram och kör bort mig. Jag tänkte att de kanske skulle stänga den delen eller nåt, men när jag vände mig om så förstod jag. Där stog Eros Ramazotti, som bara kan tävla med Julio Iglesias om vem som är vämjeligast. Helt plötsligt var man inte vatten värd. Hela butiken, jag skojar inte, stog på helspänn när spänn-farfar skulle titta på jeans. Jag vände på klacken med kräk-känslor och försvann illa kvickt utan att vända mig om. Men det är tydligen känt att expediterna på den butiken skiter i service. De är bara lite status att jobba där och så hänger de på nattklubbarna istället. Jag tittar efter öppningar i butiken varje dag... Tänk att få slicka Eros Ramazotti i röven ena dagen (inte bokstavligen nu då...) och sen avspisa vanliga människor varje dag!!! Säkert bra personalrabatt oxå.


ett fyrfaldigt Rehab... hurra hurra hurra hurra

Nu är jag inte så lite trött på all rehab. Har precis varit hos sjukgymnasten och fått beskedet att det väntar två härliga veckor med rehab. Positivt är att jag ändå kan börja jogga lite försiktigt ganska omgående. En bristning i senan under hålfoten. Fick lite ultraljud och nån gel. Nu har jag ändå nåt slags besked och det är väl bara att ställa in sig på att köra de där veckorna. SUCK!!! Det är bara att hoppas att jag är fit for fight till årets höjdare när vi möter Bräckan den 27:e.  Jag har 17 dagar på mig, det borde väl fan räcka?!

Ikväll åker ibf och skall jobba in pengar till laget. Det var nåt om att sortera bort drickaburkar. Känns som nåt man gjorde som junior... inte när man är 32. Men man får ju ställa upp för laget! Det brukar ju alltid bli rätt kul med kommentarerna som haglar.

Skall ut till Stenkullen snart och jobba... letar ni adresser och hur man tar sig till olika adresser i världen så kan jag rekommendera den här siten. Helt fantastiskt bra!


bästa radiokanalen?

Glömde säga att efter att jag pratat med Mirna så kom jag att tänka på en radiostation som gick varm i min tvåa i Milano på via Lodovico il moro 159. Visst är gatunamnen coolare på italienska! Började leta på nätet och hoppades på att de sände över nätet och visst gjorde de det. Lyssna på riktigt bra rockmix med lite skönt mellansnack. Bra för att träna italienskan!

Skadeproblem

Tillbaks efter helgen, glömde nätsladden till datorn och batteriet räckte precis till ett matchref men inte mer. Fick se gubbarna i laget ta vår tredje raka seger. Riktigt skönt men samtidigt grymt frustrerande att stå vid sidan och titta på. Är trött på skador nu. Just när jag trodde att jag var tillbaks efter en bristning i vaden så får man nån mystisk sträckning i foten eller vad det nu är. Ont gör det hur som helst. Förhoppningsvis kan jag lira till helgen. Fille är borta 4 – 5 veckor, J-T är borta några veckor, ingen vet hur länge och nu är även Henke, vår enda naturliga center, borta för resten av säsongen. Han bröt armen igår när han Kite-surfade och missar nu de matcherna han kunde hunnit med innan han sticker ner och säsongar i alperna i december. 

Mer innebandy... såg Pixbo – Falun i söndags. Det började bra men sen lyckades Falun få stopp på farten och lyckades få med sig två poäng hem till koppargruvan.

Var ute i lördags och var söndagsseg som rumstempererad kola. Började dagen med att få en kompis att haka på till Tintin. Ett flyttgubbslass senare med stekt potatis, bacon och ägg så var jag människa igen. Jag toppade dagen med en pizza på kvällen. Det blir några mil extra i löpspåret... så fort jag kan springa igen. Imorgon skall jag till sjukgymnasten för att få nån slags diagnos.

diagnos
.
Pratade med Mirna idag, en kompis från Italien. Det var ett tag sen jag var nere nu. Längtar helt sjukt mycket. Det får bli en sväng i december...

Staropramen dark och en pasta

Måste börja säga att jag hamnade i hissen med en annan granne igår morse. Tog gruvlig revansch på mitt eget samvete och försökte vara lite trevlig i hissen ner. Växlade flera stavelser faktiskt. Inte dåligt en onsdagmorgon. Fick mig på rätt bra humör. Hon hade haft svårt att sova för åskvädret på natten. Jag höll med men hade själv sovit som en liten baby med fönstret på vid gavel. Sover sååå bra när det är kallt i rummet. Brukar ställa upp frysen på glänt för sänka några extra grader...

Satt och bubblade lite med två kompisar på den lokala puben ikväll. Ett skönt ställe med bar och tillhörande engelska killar som driver baren. Opretantiöst sa Bull... Grymt skön pub faktiskt. Känns som att glida in hos bästa polaren och ta en bit mat och en bira... gärna då en Staropramen, en mörk. Kan inte bli mycket bättre faktiskt. Vi var tre singlar faktiskt som pratade brudar, resor och annat... En av kompisarna var från den svenska hufvudstaden och det var ett tag sen vi sågs. Så det var de vanliga frågarna (läs: jobbet då?... hur går det med brudarna?) ... och de vanliga svaren (läs: jodå jobbet går väl bra. brudarna?... ingen i år heller...). Vi pratade London, skall dit i slutet på månaden och kolla på premier league och Charlton tror jag det blev. Stekhet match! Fast det spelar faktiskt mindre roll vilken fight det blir. Det roliga är sällskapet den här trippen! Har bara varit i London en gång och då var det både Chelsea och Arsenal + en Suede-konsert. Så den här gången kanske jag faktiskt hinner se något av stan oxå... Men 7 grabbar i London kan väl knappast ha tråkigt!? 

Pratade blinddates och för- och efterfester med en alldeles för söt tjej. Hon sa en rätt skön sak om efterfester.... att en efterfest är som en chokladask. Det är bara de där spritfyllda resterna i hörnen kvar... Jag kanske inte cirerar ordagrant men nåt i den stilen var det. Jag garvade gott i alla fall. 

Grabbarna från puben skall upp till landet imorgon. Det innebär Kungshamn i deras fall. Det var snack om utgång och kompisen, vi kan kalla honom för X, har lurat med sig ytterligare kompisar som tror de skall få en grym utekväll i superheta Kungshamn eller alternativt ännu hetare Smögen. De har nog ingen koll på att en månad efter "industrisemestern" så är det helt dött. Tror att det finns ett ställe som har öppet året runt. (jag har vart där på vintern). X kommer nog få ett och annat att förklara för sina polare... Hade iofs gärna haft en soft helg i Kungshamn men jag har fortfarande förhoppningar att foten skall hålla för spel på lördag. Tveksamt men hoppet finns där. 

Höll på att glömma. Ett stort tack till min granne (vem det nu är) som kör trådlöst utan lösenord.


 


Kattens lek med råttan eller tvärtom?

Det var gnagarens lek med träbenet (på piraten). Det var inget annat än ren och skär kross. Lägg märke till den symboliskt gulsvarta förgöraren! Jag lider med Piraterna som inte hade mycket att sätta emot AIK ikväll. Inte ens Sniper fick bryta nollan med en straff på övertid. Hoppas de reser sig på åtta och samlar ihop sig till nästa match. Annars kan det bli ett historiskt år. Inte kul att vara kölhalade redan i första omgången.

Hata Deep

Ingen träning idag för foten men istället får man ta del av Sniper och Hillborg mot Jihde i Lundbystrand. Skall bli kul att se svenska mästarna, fick aldrig nöjet att se dem live förra året. Håller en tumme på Stranden. Vi måste ju ha minst två elitlag från Götelaborg!

Satt och msn:ade med en kompis igår om kvinnligt och manligt och varför det är så svårt att förstå varandra. (fast i ärlighetens namn så är vi inte så svåra att förstå vi killar). Men tjejer är tamejfan helt omöjliga att förstå ibland. Lite som att göra business med asiater som säger att allt är bra hela tiden men de menar det inte... Att man skall lära sig att läsa mellan raderna vad tjejer säger vet man ju, men hur fan skall man veta NÄR man skall göra det och när man INTE skall göra det. Kanske inte konstigt att jag fortfarande lever själv?!? Nån som vet kan ju höra av sig till mig!

Stötte på min granne i hissen igår. Vi har sagt typ hej till varandra som mest på 4 år... Så helt plötsligt så kliver hon in i hissen och säger Hur mår du? Jag blev helt chockad och svarade.... -"öhhhhh, bra". Sen sa jag inget mer och det var pinsam tystnad ända från Nedre källaren upp till våning tre, där vi klev av båda två och gick till varsin dörr och fumlade med de två låsen på dörren. Jag stängde dörren om mig och bara tänkte: Hur kan jag va så pinsam?! Blev helt tagen på sängen. Men att jag inte ens kunde fråga tillbaks. Sååå dåligt. Hon lär inte försöka prata med mig igen!

Tillbaks till manligt och kvinnligt. Fick en bild för länge sen som förklarar det hela ganska bra.

Förklaringen

Den är ganska beskrivande. Eller hur?! Men så är det inte på Deep! Där har alla en knapp. På eller av. Allt som oftast är det på. Turister som råkat gå vilse och hamnat på detta djävulshål kan inte tro sina ögon när 30 och 40-taggare vinglar runt med tungan hängande ut genom munnen (eller i nån annans mun). Tror att Deep är det enda stället som någon har tagit mig på paketet... och då var det en kille som nöp till. Vet fortfarande inte om han var så full så han misstog mig för en tjej... men då får man va riktigt löjligt full iofs. Hade en desperat 50-taggare!!! efter mig nån gång på dansgolvet oxå. Jag måde psykiskt dåligt i flera veckor efter det... satt och stirrade rakt in i väggen på jobbet och kollegorna undrade om jag mådde bra. Har inte blivit mig själv sen dess faktiskt. Kände mig smutsig! Har börjat bojkotta detta tillhåll. Kan rekomendera
Tranquilo istället! Har bara vart där en gång faktiskt men vilka fantastiska drinkar, latinofolk (svag för tjejerna) och latinomusik. Kan det bli bättre?

Så en topplista på barer/uteställen att undvika kan väl se ut nåt sånt här:

1:a Inte Depp
2:a Inte schlagergolvet på Nivå (har haft panik senaste 17 gångerna)
3:a Inte sunkhaket Valand heller

Fan, jag måste börja bli för gammal för det här... nu fick jag ångest oxå! och det är minst tre veckor till löning. AAAAARRRRGGGHHHHH!!!! Tur det är mycket innebandy så man slipper gå ut så mycket! Man märker att man börjar bli gammal när över hälften av alla tjejer man datar har varit gifta eller har ungar. Tur att man kan låtsas att man är 20 och prata brudar med lagkompisarna som har en medelålder på typ moppe + 3. Nej, jag är inte bitter!

Måndag hela veckan...

Idag har varit en helt vanlig måndag. Jag käkade en halvkass lunch, satt i köer från Volvo in till stan på eftermiddagen, hade ingen mat klar innan jag skulle till träningen och kunde till på köpet inte vara med för jag hade ont i foten. Kul! Härligt! verkligen....! Satt mest och drömde om vad jag vill ha. Kanske en MIG för lite drygt 16000 pund. Men då ingår ändå mugghållaren.

Har ni problem att hitta på en utflykt över en dag så ta en titt på den här siten: Hofsnäs herrgård.

Jag har funderat på en grej... eftersom jag är uppväxt i ett lag så är ju snacket inte helt rumsrent och det är oerhört svårt att släppa den där jargongen ibland. Det är mer än en gång som jag bitit mig själv i tungan och varit riktigt nära att säga nåt tyket på nåt jobbmöte. Hade varit kul att testa nån gång. Lite lottovinst-Åke-känsla när man bara driver med chefen. Jag lovar att jag skall dela med mig om det nån gång händer...

Vi möter ju Skoghall till helgen. Jag är beredd att sätta pengar på att sångaren i Scissor Sisters lirar i Skoghall. Han är så grymt lik att han kan jobba som stand in i bandet. Håll ett öga efter honom om ni ser matchen. Tyvärr hade inte Skoghall några kort på sina spelare än... så ni får nöja er med en bild på bandet.
ScissorSisters

ps. Det är han i mitten som är sångaren. Stort att döpa ett band efter en lesbisk ställning...



Lerum by night

Var och tittade på 0302 och Skoghall som är våra nästkommande motståndare. Lagen hade en del bekanta ansikten... Min gamla kedjekompis Thomas Andersson i 0302 och poängmaskinerna Edwertz och Danne Lundqvist som huserade i Örebro och Sjöstad bl. a. en gång i tiden. Men det var några decennier sen...

fick skrivet ett matchref på Pixbos
hemsida oxå.


Premiär

Idag kände jag att jag ville sätta igång och blogga oxå... kan inte hålla mig borta längre. Hoppas ni får mycket nöje av att läsa mina åsikter och tankar om allt och inget. Nu kör vi!

Sitter hemma på mina ynkligt små 29 kvadrat och är lite härligt bakis efter en 30-års middag igår. Nej, det var inte jag som fyllde år. Jag är MYCKET äldre än så. Jag spelade match igår och i min kedja lirade Emil som har haft moppe i ett år... och jag är dubbelt så gammal. Då kan ni räkna ut själva!

Vi lirade bortamatch igår mot Veddige. Trodde på en lite tuff fight i en liten hall i ett litet samhälle. Hade lite fel! Vi saknade en hel del folk och fick stuva om rätt rejält i femmorna och själv fick jag vikariera på centern. Det gick väl sådär första minutrarna faktiskt innan jag hittade positionerna. Så släppte vi ett efter några minuter oxå. Men efter det målet tittade vi aldrig bakåt och körde på. Stabil 8 - 1 seger mot ett tippat topplag kändes som en bra start på lördagen! Härligt när vi kan släppa in i stort sett vilka som helst ur truppen och det ändå känns riktigt stabilt. Gott drag i laget för tillfället. Innebandy är ju inte så tråkigt ändå! Sen skadar det ju inte att man får bidra med några kassar själv oxå. Hade ett riktigt Jesper-Blomqvist-moment när jag blundade och sköt. En backhand rätt upp i klykan. Hade god hjälp av resten av gubbarna i femman igår. Pimp-daddy (Oliw) och Emil gjorde ett härligt jobb som yttrar och Erlandsson och Grin-Kalle (har seriens grinigaste fighting-face... jag lovar) gjorde ett hästjobb i deffen.

Sitter och tittar på dammsugaren och undrar hur man kan hata en maskin så mycket!? Vad har den gjort för fel egentligen? Tur att de blåa vann så vi kan köpa pigor för pengarna! ...kanske dax att investera snart.

Idag bidrog jag till Danska vägens välfärd när jag handlade frukost på Dahls, följt av en glass på Lejonet. Frukosten bestog av en chiabatta, en muffin, en apelsinjos och en kaffe. 111 kr senare kände jag mig våldtagen... eller åtminstone plånboken. Jesus f##king christ. Forfarande chockad....

Skall samla ihop mig och skriva ett ref till matchen igår. Titta in på Pixbo.se/ibf för att läsa det....

That's all folks! ...i alla fall för den här gången.