Inlägg numero...

- Fiat

 

Japp, det är rebusdax igen. Det här är sann konst. Jag har alltid, ALLTID velat ha en Fiat 500. Den är ju så förbannat söt! Och cool på en gång. Nån gång skall jag äga en sån här. Det är helt klart. Den är ju så gulligt liten att man kan hänga in den i garderoben när man går på krogen.

 

Flitigheten det senaste året här på bloggen har ju i ärlighetens namn inte varit mycket bättre än Milans spelidé (ni vet den där med att bygga spelet på en trög gammal gubbe med ett snett flin på läpparna). Men man kan lära gamla hundar att sitta... eller? Tydligen räcker det för att slå Real Madrid på bortaplan. Jösses vilket underbetyg till den spanska ligan, alla som hävdar att den är så fantastisk. Och Barca åkte på stryk mot Ruben... eller var det Rubin. Men det står inget i löpen om att Spanska ligan är på dekis. Att spanska ligan inte lyckas i europa... ja ja.. jag är inte bitter.

Men liket lever. Milan har ju vunnit två svåra matcher i rad. Inte på grund av att de varit bättre utan att de har haft lite flyt. Typiskt att man harvade runt på Torpahallens golv istället för att hänga framför tv:n iklädd röd-svart halsduk.

 

Flitighet ja. Det där med att lära gamla hundar sitta skulle någonstans leda till att det aldrig är försent att rycka upp aktiviteten. Nu blir det i ärlighetens namn ganska nedpriorieterat att knacka inlägg nån timme, när man har en dotter att sitta och gulla med. Och som om inte det är nog så har man en flickvän som oxå skall gullas med... Det är ett hårt jobb, men någon MÅSTE göra det!

 

A man's gotta do what a man's gotta do.

 

500 inlägg. Det har ju hunnit hända en del sen man började skriva. Förlovning, barn, 2 minuters utvisning för trängning mot sarg. Ja, ni fattar...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback