Det lackar mot jul

Den här hösten har tamejf-n gått rekordfort. Det känns som väskan med badbyxorna fortfarande ligger framme i nåt hörn. Att vara nybliven förälder, på (väldigt) gott och (litet) ont, tar bort en hel del tid med vänner. Det har man ju insett nu. Prioriteringarna skiftar kraftigt och att känna att man bildat en helt egen familj är ju helt underbar.

Nog om sånt va!

Lackar mot jul? Varför säger man lackar mot jul och inte lackar mot midsommar? Lackar mot påsk? Nån som vet varifrån uttrycket kommer? Numera lackar man ju ur istället för lackar mot... Man kan lacka bilen. Vilket oerhört mångsidigt ord det är ändå. Lacka.

Seriefinal på lördag. ALLTID seriefinal. Den här gången mer än någonsin. Titta själva på
tabellen så förstår ni. Välj Div 4 herrar. Hittade faktiskt ingen direktlänk till vår tabell. Så ni får jobba lite... 7 poäng upp inför ser ju ändå rätt lovande ut. Nästan så man hoppas på en torsk så inte spänningen försvinner. Men vi har ju övertränat bort oss över julhelgen förut. Inget är klart förrän den smällfeta damen sjunger.

Tre dagars jobb kvar innan längre julledigt. Jag har fortfarande inte vridit på julstämnings-knappen i mitt huvud. Men snart trillar väl poletten ner. Skall bli helmysigt att för första gången fira jul med Bella. Men också väldigt sorgligt att inte mamma är med. Men någonstans är hon ändå med hoppas jag.Jag sitter i Bellas rum och skriver. Fotot taget med macen... Bella ligger på mattan och tittar i taket, leker med leksaker och tittar på mig. Fredagkväll. Erika på väg hem från stan. Satelite i akustisk U2-version på podhögtalaren. Life is good!

Nyår blir firat i Branäs av alla ställen. Lite snö där hoppas vi på. Kan bli en och annan pulkatur. Mest lämna stan och få lite skidåkning i benen.

Får passa på att önska alla en riktigt god jul & ett gott nytt år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback