Världens tjockaste ögonbryn...

sitter på Sylar. Den mestadels onde rollfiguren i Heroes har ätit Stopp-och-väx totala motsats. Med två kalufser till ögonbryn, så fullkomligt älskar kameran att zooma in på hans ansikte när han höjer det ena av brynen (vilken kraft det måste ta för övrigt). Klassisk pose av Sylar.I serien ser ögonbrynen, som gör Amazonas djungler avundsjuka på tätheten, ännu tjockare ut. Men Zachary Quinto, som han egentligen heter, lär inte ha några problem att bli bländad av solen.

Heroes är annars rätt skön som serie. Lite barnslig, folk med superkrafter och manusförfattarna har vänt sig in och ut tre gånger för att förnya storyn säsong efter säsong. Ändå är det samma personer som gör samma saker. Men jag älskar det! Sylar är ondaste onda till avsnitt 3. Då är han hjälte... i tre avsnitt. Sen är han ännu ondare. Mannen med de hornbågade glasögonen har bytt sida oftare än miljöpartiet. Nathan Petrelli är alltid ond. Även när han är god.

I LOVE IT!

Vem har kändisvärldens mest bisarraste öron? Kan det vara Spock?Ögon? Martin Feldman?Har ni värre förslag? Ge mig en länk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback