Bk Botta Matts - Spelarpresentation av nyförvärven

Så var det äntligen dax. Säsongens första match. plastgräset var nyklippt, doften av fimp och avgas från närliggande Hedens busstation drev in över planen och det var upplagt för att dra igång en ny säsong av korpen.

Slutet på förra året tunnades truppen ut allt mer. Det var svårt att få ihop laget mot slutet. Därför beordrade styrelsen en nysatsning inför i år. Det pratades tunga värvningar. Vi satsade hårt på spelarmarknaden och skakade fram följande nyförvärv:

1. Anders "Bille" Billquist. Inte känd för att spela ut kontrakten precis men när Robban försvann, då spelaravgiften visade sig vara exakt 2,56 lådor vitt vin, så fick vi söka med ljus och lykta efter ny keeper. Helt oprövad men han ville ju stå. Bara en sån sak. Och så är han ju målvakt med... visst, i innebandy sitter du på knäna. Men bara han räddar bollarna så.

2. Hans Krona. Den högreste Landvetterbon har en gedigen idrottsbakgrund bakom sig. Med betoning på bakom... Alltså passar han in utmärkt i vårt Man-kan-inte-lära-en-gammal-hund-att-sitta-mentaliteten. Krona har allt vi andra har. Dåligt flås, dålig teknik, inget skott... med varken vänstern eller högern och kanske framförallt; ingen självinsikt. Kanske den mest uttänkta värvningen i Bk Botta Matts korta historia.

3. Johan Österman. Jo jag vet... stjärnan är inget nyförvärv men det känns som ett. Tillbaks efter skada så väntar vi alla på stordåd från den tekniske tungfotade Österman. Orken är något sämre men viljan finns där. Vi tror det kommer lossna framåt avslutningen av serien. Precis som för oss andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback