Bensinen tog slut - Bk Botta Matts spelade oavgjort.

Match 3 för våra stolta rödklädda krigare. F. C. Linné på andra sidan planen och när domaren blåste till avspark hade vi inte ens fullt lag. Reichen, Drevhage och NIsse syntes inte till någonstans.

Förutom Staffan (mässlingen), Österman (röda hund), Andblad (gula febern), Mats (påssjuka) och Svanquist (Malariafeber), så hade alltså de redan nämnda tre inte dykt upp. Drevet hade satt sig på reservlistan och Reichen hade annonserat försening men Nisse har fortfarande inte hört av sig. Vi fortsätter med matchen strax. Först ett meddelande:

Ung välmående (?) man i sina bästa dagar saknas! Far till två och saknad (förmodas) av hustru. Han går under namnet Nisse Berg. Har ni sett den här mannen, så hör av er till mig.

Tillbaks till matchen. Det var alltså ett kraftigt decimerat lag som ställdes på banan. Robban i målet, Eddie, Rickard och Krantz i backlinjen. På mitten jag själv och kalle. På topp var det tomt. Men Reichen kom efter några minuter och vi var åtminstone fulltaliga. I samma veva dök även motståndarnas målvakt upp och de hade en avbytare. Något som skulle visa sig mycket viktigt i slutändan.

Utan någon på topp blev det svårt att skapa något. Istället använde vi första minuterna att bli varma på. Inga större problem på ett grustätt varmt Heden. Men så fort Reichen fyllde ut laget så tog vi tag i sakerna. I och för sig hamnade vi i underläge 0 - 1 men Richard pillade in kvitteringen. Första halvlek gick helt i Bk Botta Matts färger. Kalle sprang som en iller på topp. Rickard var mittback på pappret men i praktken så spelade han över hela plan. Den enormt löpstarke försvararen gick på offensiva räder mest hela tiden och var hyperfarlig mest hela tiden. Hypertrött blev åtminstone jag efter en svettig halvlek. Men hela laget såg inte lika löpvilliga ut efter paus. Det kunde konstateras.

Mina ben dog någon gång i andra och passningarna med dem. Att spela mittback och assistera Kalle på topp tog på krafterna och till slut så blev det något mittemellan. Kändes som jag stog still på mitten mest. När vi orkade var vi det bättre laget. Rickard petade in sitt andra mål och vi la oss på försvar. Tyvärr fick motståndarna in  en kvittering när vi inte lyckades hålla målområdet tätt och oavgjort kändes ganska ok. Lite bittert ändå för om vi hade haft en avbytare hade vi aldrig släppt ledningen.

Betygdax:
Robban, 6 - Hade lite att göra men gjorde det bra. Kan inte lastas för målen.
Eddie, 6 - Inget spektakulärt. Gjorde jobbet bakåt.
Krantz, 6,5 - Hade ett par härliga dribblingar, ett tungt skott och många bra intentioner. Inläggen hade mer att önska.
Rickard, 7,5 - Man of the match. Två mål från mittbacken. Löpte oavbrutet och mest framåt. Härligt att se offensivlustan!
Reichen, 6,5 - Helt ok insats förutom att han var sen då...
Zellén, 5,5, - Bra första halvlek, värdelös andra. Missade minst tre klara målchanser.
Kalle, 7,0 - Sprang i lägen matchen igenom och jobbade fram lägen till oss andra. Framförallt då Rickards mål.