Vadå dålig domare?

Tänkte tillbaka på Sverige - Spanien och kan inte förstå alla skriverier om hur enögd domaren var. Det har skrivits spaltmeter och det enda misstaget han gjorde var att blunda för en given straff för Spanien. Lasse mumlade lite bittert att det skulle varit frispark på Rosenberg... men för helvete. MIssade frisparkar i höjd med motståndarnas straffområde kan inte anses som en giltig bortförklaring för att en forward kan ta emot en luftpastejs-rensning och göra bort en hel backlinje. Stoor låg för högt. Petter Hansson kom för sent och lyckades släppa igenom en hel busskonvoj till fri lejd mot mål och Mellberg kunde bara se på.

En sådan luftboll ska inte ens en Villa i högform ha en chans att förvalta i normala fall. Men nä, det var domarens fel. Vi skulle haft frispark. Kom in i matchen. Visst är det surt att vi var så nära men när motståndarna har bollen 70 % av tiden i andra halvlek och vi skapar ungefär noll målchanser, så är det lätt att konstatera rättvisan i 2 - 1 till Spanien. Men den matchen spelar ju ingen roll nu. Det är bara ett oavgjort mot Ryssland som behövs. Jag säger som Lagerbäck gjorde: -"Hade någon sagt att det skulle räcka med oavgjort i den sista matchen så hade jag tagit den direkt".

Rehab-Pete var ute i spåret imorse. Första löprundan uppe i Skatås sen bristningen. En försiktig start på 2,5:an. Jag höll knapp krypfart. Speciellt i utförsbackarna då baksidan belastas extra mycket. Det kändes lite stelt och ömt men jag kunde lufsa runt och avsluta med en stretching. Nu är det bara att fortsätta.

Priset för EM:s största ögonbryn går till den här snubben:



Han ligger nog inte helt långt borta från att bli entledigad den kära Domenech. Fransmännen och Italienarna, hur kan så många bra fotbollsspelare prestera så dålig fotboll samtidigt?

Domenech såg inte mindre franskt buskig ut tidigare i sin karriär... ta en titt på den här sköna bilden:



En musche som hade platsat på vilken Blue Oyster bar som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback