Bakom kulisserna i Varberg

Nyss hemkommen från Varberg efter att ha sett Wic - Falun. Åkte med kompisen ner som har hand om innebandyn på TV4. Skitkul att se hur det funkade i allt jobb bakom som görs på en sändning. Hann med att prata med Patrizia från Idol som iofs åkte ut för två veckor sen men som sjöng för sponsorerna innan matchen och som körde i andra periodpausen. Sprang på Pixbo-tränare Rune, domaren Pulver, Innebandymaggets Fredriksson och förbundskaptenen Göransson bland andra. Kul med inramningen på matchen i en fullsatt hall. första periodpausen var vi dessutom ute i tv-bussen och kollade Fasth och grabbarna som trängdes på några få kvadrat och med röster i lurarna från alla håll. Hyfsat kaos kändes det som men de levererar ändå en sändning. Imponerande hur killen som skall hålla koll på alla repriser och 7 olika kameror lyckas få till det i slutändan.

Warberg vann med 10 - 5 trots att man spelat ganska dåligt i två perioder. Nyss landslagsuttagna Eskelinen var helt bedrövlig. 8 av 10 passningar var direkt dåliga och han låg bakom första baklängesmålet och var även inne på det tredje. Sen läser de flesta att han gjorde två mål men han var direkt dålig i matchen och hade Falun varit ännu lite hetare framåt så hade det straffat sig. Nu gjorde wic fyra mål i powerplay och där var man ruggigt effektiva och när Falun var tvunget att gå framåt så öppnade sig de ytorna som Wic är så bra på att utnyttja och det rann iväg mot slutet. Starkt ändå att spela dåligt och göra 10 mål... Wic blir att räkna med i Globen i år igen.

Nu är det läggdax. Klockan är midnatt och jag skall upp om 5,5 timme ungefär. Ska till Stockholm över dagen med jobbet.