Säsongsskarven

På fyra dagar har jag klarat av försäsongsträning för innebandyn (5:an i Skatås), avslutningsmatchen med Bk Botta Matts, första inneträningen med innebandyn och första matchen.

Fotbollen har blivit roligare och roligare i år. Speciellt som vi slipper det infernaliskt tråkiga och studsiga gruset på Heden. Istället får vi lira på konstgräset och det är en helt annan dimension på spelet där. Mjukt och skönt underlag och faktiskt mer gräslikt än gräsligt.

I sista matchen mötte vi Rosenfot, som med en seger över oss skulle gå förbi oss i tabellen och peta ner oss på nedflyttningsplats. Matchen Christoffer - Rosenfot slutade med seger 1 - 0. Expressen har ju bara gett en spelare 6 getingar av 5 möjliga tidigare men hade de haft en representant där i onsdags, så hade vi haft ytterligare en spelare med det omöjliga betyget.

Reflexräddningar från nära håll som styrdes i ribban varvades med stenhårda frisparkar i krysset som boxades bort liggandes som ett streck i luften. Christoffer var överallt när det hettade till mot vårt mål. Sen var vi inte helt värdelösa i spelet heller. Vi höll upp spelet bra och stressade motståndarna hyggligt hela matchen. Dem kändes bättre men vi spelade smartare och hade ju en vägg i målet.

Sen slog Österman in en låg hörna som Andblad petade in och tabellen slutade alltså
såhär. Egentligen borde vi inte ligga så långt ner med bl. a. två snöpliga förluster mot serieledarna i bagaget. Men vi tar nya tag nästa år.

Innebandyn får fylla tomrummet under närmsta halvåret. Vi hann träna första passet i förrgår och alltså premiärmatch mot Kärra i Kärra. Det var tröga ben på värmningen men vi hade som tur var tre linor framåt och två backpar. Vi tog Kärra, med en del gamla innebandyprofiler i laget, med uddamålet och jag hann med ett volleymål på rent Jihde-manér och en ass. 6 - 5 och nöjda miner i omklädningsrummet. Riktigt kul att lira igen. Även om konditionen inte finns där än. Men imorgon smäller det igen. Då har vi första hemmamatchen i Svingeln. 17.30 är det dax...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback