Carcassonne och IKEA-hysteri

Det var pokerkväll på Utlandagatan. Igen. 9 heta pokerspelare, eller skall vi säga 8 statister och en rykande het Nisse Berg. Mr Berg gav oss alla på fingrarna och såg till att nästa pokerkväll förläggs på djävulsön. Magnus "Aga" Augustsson var lika het som en bortglömd fiskpinne längst ner och längst in i frysboxen på landet. Kalle Bodestig var ytterst mån om att inte ta sig an värdskapet och gick all in redan i första omgången och gick all out från spelrummet bara sekunder senare. Den snabbaste sortin i pokerkvällarnas historia. Men ingen sordin på stämningen när jag satte igång Xboxen och lite snowboardspel. Kalle fick slå sig ner och hade hela loosers lounge för sig själv.

Tidigare denna fredag så inhandlade jag spelet
Carcassonne på spelbutiken i Focus. Den har det passande Göteborgsklingande namnet: "Spel i focus". Ingvar Oldsberg hade tagit av sig glasögonen och konstaterat ännu en taskig ordvits och satt på sig glasögonen igen.Får Ingvar månne betalt efter hur många gånger han tar av och på sig sina glasögon?

Spelet inhandlades efter en rekommendation av Klubbhusets egen David Jansson. Jag kan säga att jag är redan fast. Riktigt kul strategispel.

Efter diverse pokeromgångar och sent nattsudd, så intogs lördagens utmanande dag med vila, vila och lite mer vila. Jag lyckades ta mig ut till Tempo för att inhandla lite mjölk och annat till kvällens gäster. Kan säga att det tog emot att klättra upp för trapporna med en matkasse. Jag fick ta en paus på baslägret (första avsatsen vid brevlådan). Sen gjorde jag toppstigningen till den efterlängtade ytterdörren. Puh.

Söndagen däremot, så hade krafterna kommit tillbaka. Diverse affärer klarades av och till slut även IKEA. Vi var på jakt efter något så banalt som panelgardinhängare. Något som har utgått, fick vi reda på. Typiskt. Men man slutar aldrig att förvånas över hur många människor som är på IKEA. De måste gå så sjukt bra för det företaget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback