En tisdagkväll

...kan man reflektera över en ny måstematch i div 4B mot Guldheden. Vi var tvungna att förlora för att inte behöva gå upp i division 3. Nio man starka var vi på utespelarfronten och med "Feskarn" i målet, om än motvilligt, så tog vi oss an löpstarka Guldheden.

Det är väl känt att just löpstarka lag är något vi har svårt för. Tre backar hade vi och det var minst tre för lite. Ändå höll vi Guldheden stången rätt länge och vi låg bara ett mål ner långt in i andra perioden. När sen 3 - 1 kom och vi brände en straff, så tvingades vi kliva upp och försöka checka lite hårdare. Något som vår urstarka trupp inte klarar mer än nån minut. Sen föll försvaret igenom och en ny svidande förlust kunde läggas till handlingarna. Reichen såg till att han slipper nästa bökiga bortamatch i Grundsund genom att i sista minuten ta ett matchstraff. Rutinerat! Äckligt rutinerat.

Själv var jag ganska missnöjd. Hade inte många chanser men borde nog petat in något mål. Det kändes i benen mot slutet av matchen att vi hade svårt att spela upp bollen första två perioderna. För vi fick mest ligga på försvar kändes det som.

en tisdagkväll kan man sitta med 17 andra vuxna människor och titta på bilder av bajs. Dessutom står en äldre kvinna och visar på de olika bilderna av bajs och berättar om färg och konsistens. Nä... det är helt sant. Vi fick även öva på andningsövningar, titta på en film om förlossningar och fika. Föräldrautbildningen är rätt givande men exkrementer kan vi väl få slippa till det blir dax?!

En tisdagkväll kan man installera en diskmaskin och förundras över att man faktiskt lyckas koppla rätt på en gång. Oerhört svårt då det finns två olika slangar och två olika uttag. Måste skicka en tacksamhetens tanke till mina lärare (och för all del farsgubben) för att jag bemästrade detta oerhört svåra hantverk.

En tisdagkväll kan man komma en kvart sen till redan tidigare nämnda föräldrautbildning p.g.a. att Erika satt hos frissan i en evighet. Hennes ordinarie frisör fick hon inte tid hos och ersättaren var oliiiidligt långsam. Jag satt i bilen en timme utanför och blev surare och surare medan Erika satt hos frisören och blev surare och surare. Men någonstans i förlossningsfilmen så kändes det inte som något jätteproblem...

en tisdagkväll kan man fundera på vad ens bastard skall heta. För vi är ju inte gifta. Då blir det väl en bastard va? Vi har redan bestämt vad det blir för namn om det är en tösabit. Då blir det Bella. Men om det blir en kille vet vi inte vad vi skall ta för namn än. Det skall ju passa till efternamnet: Zellén. Zed kanske? Erika pratar om Milo... men jag vill ju ha Milan i så fall... Jag gillar ju Felix oxå... Riktigt svårt faktiskt om jag skall vara ärlig. Inget känns klockrent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback