Bovallstrand, Ed, Rabbalshede och Billingsfors

Japp. Det var inte vilka metropoler som helst som hanns med i helgen. Jag och Erika drog upp till Bovallstrand och landet för att njuta lite tid tillsammans i helgen. Sen kom övriga ställen som en bonus, då vi hade match i Billingsfors med innebandyn. En match som vi ledde med 5 - 0 efter två perioder och som slutade 5 - 5. Tre baljor av Kalle och två från mig räckte inte. Vi föll ihop sista perioden. Eller... föll ihop och föll ihop. Vi gjorde lite klantiga missar och fick inte in något avgörande mål framåt visade det sig. 15 sekunder kvar återstod när Billingsfors publik, 100 nånting, och laget själva uppnådde nirvana.

Själva kunde vi inte annat än besviket inse att 5 - 5 var rätt otroligt med tanke på hur matchen såg ut men ska vi se till att inte gå upp i 3:an så kan det bli så här. Ändå var Kalle en hårsmån från att sätta 6 - 5 med sekunden kvar.

Ska man bli underhållen så skall man se div 4-bandy. Det är något som är säkert det!

Missa inte avslutningen av serien, då Klubbhusets manskap gör upp om skryträttigheterna för resten av året. Bobby i ena ringhörnan och Reichen och jag själv i den andra. Ibk Göteborg mot Kärra 14.e mars i Svingeln 15.30. Missa inte det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback