Ett stukat finger

Henke Larsson blev ny kapten i landslaget. Känns ju helrätt att satsa på en ung lovande spelare som för övrigt "bara" lagt av två gånger hittills. Vad försöker Lagerbäck göra egentligen? Ta över Milan? För de kör samma taktik vad gäller rutin.

All heder åt Henke men va fan.

Och nu ska vi börja spela offensivt. 3 - 5 - 2. Känns ju tryggt med vindsnabba och rörliga backar. Synd att vi inte har några sådana bara... Hej då Sydafrika. Nu kommer varenda brögäng spela svenskt ramstarkt bakåt och kontra in två - tre bollar på en stylta utan pondus (läs: Isaksson). Det var kul att följa Sverige i slutspelen. Tack för den här tiden liksom. De enda som har klarat av att spela med en backlinje på tre man var Italien. Med Cannavaro, Maldini och Nesta. Men då var både Cannavaro och Nesta i stort sett lika bra som två spelare var. Lägg ner Lasse!

Drog en järn-3:a rätt i backen igår. En s.k. duff. Det var tyvärr på den platsen som var hårdast på hela banan. Det kändes som jag drog ett karateslag på en järnstång ungefär. Järnstången gick inte av... däremot är jag öm i näven idag.

Kommentarer
Postat av: Koppen

Ska se till så att du blir förbundskapten för vårt läderbollgäng.

2008-09-08 @ 09:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback