En förlust och en seger.

Som väntat blev dagens drabbning i Lisebergshallen en märklig historia. Som så ofta förr, när Täby är inblandat. De släppte ett mål utan att reagera, de gjorde ett mål utan att reagera och i slutändan så åkte de hem med tre poäng. Då var inte ens Ramsin i storslag. Tror de blir farliga i år, även om det bara var en femma som producerade och var riktigt farliga.

Pixbo då? Partille-formationen med Jerker, Ryberg och Berra imponerade. De tappade sällan bollen och bet sig fast i anfallszonen mest hela tiden. Uppbackade av Quist och Degen, så var de klart bästa femman idag. Och likt CT:s förstafemma, så var det den enda femman i hemmalaget som kändes riktigt farlig.

Några misstag här och där, som nästan uteslutande resulterade i baklängesmål. De två första powerplayen, som utmynnade i två baklängesmål och lite konstig coaching på slutet var det som kändes negativt. När Pixbo gick ner på folk och vände ett underläge, då kändes det bra. Sen släpptes tredjefemman in igen och dessutom några bänknötare. Märkligt, när man hade börjat få övertaget. Men Capeiro Täby är ett märkligt lag. Bra checking och sylvassa när lägena gavs. Det kändes som att man borde varit besviken efter förlusten men jag vet inte... sett till misstagen, så vann CT på poäng. För dålig fart på bollen från Ante och lite för många felpassningar från Östlund. Det gav inte det där trycket som man ville ha.

Ändå en underhållande match och mitt tips; Isaac sätter 7 - 5 i öppen bur, höll inte hela vägen.

Sen var det bara att glömma och njuta av Derby della madonnina. Madonnina som för övrigt hänvisar till den lilla jungru Maria-statyn på toppen av Doumen i Milano.



Dinho log sitt allra bredaste och tandproppade leende efter att ha skjutit in 1 - 0 med huvudet. Han såg ut som han ville ta hela Milano i sin famn. Och det är den perfekta starten för honom. Något som kommer höja hans självförtroende, glädje och form. Det såg faktiskt ut som han hade kul på fotbollsplanen igen. Kul för Milan och kul för fotbollen i stort. När han är i form och Kakà hittat formen på riktigt igen, då blir det svårt att stoppa den röda djävulen.

Idag stog jag och drog sandpapper på lacken på Alfan. Lite bubblor i lacken med begynnande rost på den gamla damen. Måste erkänna att det kändes helt fel att ge sig på lacken. Men med maestro Svanquist som övervakande mentor, så kändes det ändå tryggt. Imorgon skall hon in på besiktning. Så jag håller en tumme på att att allt är som det skall. Vill inte lägga massa pengar på henne nu.

Imorgon ska jag hitta rätt lack oxå. Sen kommer hon vara som ny igen.

Kommentarer
Postat av: Mr Material

Ante har jag full koll på vem det e... Men vem e Östlund... Nån ny?? :)

Bra läsning..

2008-09-29 @ 23:07:19
Postat av: Zellén

Östlund, Östholm. Jag skriver alltid fel på den karln. Jag hade åtminstone inte en 3:a i betyg på Matte Johansson... :-)

2008-09-30 @ 09:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback