La bella är hemma!


EverydayLife

Efter lång tids scouting, så var jag och tittade på två bilar igår. Den ena av dem står just nu i garaget på jobbet med en färsk namnteckning i köpekontraktet liggandes hemma. Har alltid velat ha en Alfa. Så nu var det dax...

La Bella


Såg en artikel nu på morgonen i
Se & Hör, där man blåser upp med STORA bokstäver att Roland Nilsson figurerar på en bild med Djurgårds-huliganer. Lite längre ner i artikeln så framkommer det att Roland var på samma pub i London och fick frågan av en i gruppen med svenskar om de fick ta ett kort på honom. Roland ställde naturligtvis upp, som den gentleman han är. Men artikeln verkar vriden på det sättet att det är ju naturligtvis katastrof att han syns på bild med dessa huliganer.

Mitt förslag är följande: Låt den journalisten (som inte vågat skriva ut sitt namn) göra en lista på alla huliganer som bör nekas ta kort på kända spelare och låt sedan alla Sveriges kända människor, från låt oss säga 40-talet och framåt, plugga in dessa personer, så att denna hemska händelse ALDRIG mer kommer att inträffa.

Asså... vad fan håller Expressen på med?!? Min fortsatta bojkott av tidningen (pappersupplagan som kostar nåt) lär ju inte avbrytas på den här sidan detta millenium!!!

På fredag firar jag ett halvår med tjejen. Det har gått riktigt fort. Ska bli riktigt skönt att gå ut och äta och bara mysa lite ihop. De senaste veckorna har gått i turbofart med flyttar och packning av lägenheter uppblandat med allt annat man skall hinna med. Längtar redan till fredag!

Nu är det jobb som gäller och ikväll smäller det på Ånäsfältet igen. Bk Botta Matts tar sig an trean i tabellen, F.C. Linné. Jag hoppas på vinst och så lirar vi seriefinal om två veckor mot gamla Backadalskompisarna. Foppa, Mile och gänget.

Kommentarer
Postat av: Johan Sjöstrand

Du är inte ensam om att bli upprörd över den artikeln. Ungefär som när Aftonbladet körde innebandytjejen Linda Werner på framsidan, jävla äckel är vad kvällsisarna är.

Postat av: Skitjournalistik

Det sjuka är ju att den tidningens konkurrent har en av "djurgårdens fina grabbar" som pokerexpert. Tydligen fifflar han lite med aktier oxå. Snacka om hyckleri av högsta möjliga kvalisort när de fördomer huliganer hit o dit.

2007-06-02 @ 00:32:25
Postat av: Dreamteamparty

Your site is best.!!! Be happy , have a nice day

2010-01-22 @ 09:12:21
URL: http://www.dreamteamparty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback