En spindelled från glädje

TV4 Sport hos David Jansson igår. Vi satt och tittade på Helsingborg - Dalen och konstaterade att Dalen var det bättre laget men att de som vanligt höll på att strula till en säker ledning till en ny poängtapp i sista perran. Vi saknade Peder något oerhört. Alltid kul att titta på Peder.

Vi såg ett rött kort på Nede, och tyckte att det var välförtjänt men varför fick Dalenspelaren bara två minuter för ett rapp efter signal och utanför spelet? I jämförelse med det korrekta matchstraffet, så var det fel enligt mig i alla fall. Nu var det s.k. grymma powerplayet i Dalen inte stekhett, även om de gjorde två mål i just powerplay. Ett skott på chans från pointen och en kontring, där Helsingborgs box sysslade med allt annat än vad de skulle.

Och gud vad långsam Björn Borg är... Kronberg och Bodén sprang ju i åttor runt den gänglige Peter Persson. Det var på PP:s kant kontringsmålen petades in.

Lite synd på en tv-match att det bara blev 7 mål men jag tycker tv-killarna som sköter kamerorna blir bara bättre och bättre. Inte en enda missad situation på hela matchen. Bra byten mellan vinklar och så repriser från flera håll. Bättre kan det ju inte bli. Nu önskar jag bara att pauserna bestod av ett målsammandrag och lite mer analyser av den s.k. experten istället för 90% reklar och två korta intetsägande intervjuer.

Hur herr Kokocha lyckas besvara varje fråga med att säga ingenting, är ju helt fantastiskt. Som i frågan om vad Helsingborg skulle hitta på för att vända på steken. Först klipper man in assisterande tränaren i Helsingborg, som säger att man måste spela rakare på mål och lägga in mer skott. Sen får Kokocha frågan om vad Helsingborg ska ta sig till och som svar får man att spela rakare, det är ett klassiskt recept. Ja men tack så mycket då!

Kan han inte som expert säga vilka spelare som varit heta, varför just de skall spela och hitta luckor i Dalens försvar. Vad skall de utnyttja osv. Inga som helst expertutlåtanden utan något som vilken ordinär person som helst med lite innebandykunskaper hade kunnat yttra. Kom igen nu! Våga säg vad du tycker.

Har numera besiktigat bilen. En glappande spindelled, och ett verkstadsbesök och återbesök på besiktningen är tvunget. Jag är livrädd för vad det här kommer hamna på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback