Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ungefär så där kan vi sammanfatta matchen. Fan va skönt! Zlatan fick göra ett mål och blir mycket nöjdare. Men måste Henke söka Zlatan vid varje tillfälle för att få spela? Han hade passat om han så hade haft öppet mål igår. Han kunde lätt gjort något mål om han skjutit istället.

Oerhört synd att vår mest oberäkneliga spelare spelat klart. Chippen är inte alltid den mest smart spelande spelaren och kan orsaka någon kontring ibland när han chansar in en idiotpassning men det tar man lätt när han två - tre gånger tar sig förbi sin ytterback och kommer till riktigt bra inspels- och inläggslägen. Seb är väl en fullgod ersättare och är oerhört spelskicklig men frågan är om inte Elmander ligger bra till för att få det där drivet ute på kanten. Känns ändå skönt när vi har spelare på bänken som är omdiskuterade och önskade i startelvan. Det hade ju liksom varit värre om man skall byta och tittar på bänken och konstaterar att ingen där kan ändra något i matchbilden.

Att Alex skadade sig behöver inte betyda någonting. Han var inte dålig igår och är alltid en gubbe som gör sitt jobb men Stoor är ju rätt intressant. Nu blir det (kanske) ett riktigt elddop mot Spanjorerna som såg ruggigt heta ut. Jag ser redan nu hur svårt det kommer bli med Villa och Torres. Vilken match och vilken utmaning det kommer bli. Tack vare segern igår så har vi ju faktiskt råd att förlora den matchen och ändå ha en väldigt bra chans till avancemang.

Livet leker.

Stilpolisen såg Lasse Lagerbäck i kostym men den ljusgrå saken var marginellt bättre än en träningsoverall. Ok, Lasse har gjort framsteg, eller vem det nu är som sätter dresscoden i landslaget.

Stilpolisen säger: -"Det är så fel att det blir lite rätt"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback