Järfälla åker ur...

om man är så usla som man var i Lisebergshallen igår. Har aldrig sett ett Superliga-lag som gett bort så många bollar i uppspelen. Att de fick 5 mål av Pixbo Wallenstam får ses som en vänlig gest av hemmalaget. Ni kan titta på mitt matchreferat på här.

Kommentarer
Postat av: Koppen

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=108&aid=29148

Tråkigt....

2008-01-22 @ 14:19:30
Postat av: Göteborgaren

Hur känns det att det inte blir nåt SM? Vad händer nu med din innebandykarriär? Hann du skriva på för Bräckan? Blir det någon annan klubb iställ? Blir du tränare? frågorna är många...

2008-01-22 @ 15:11:14
Postat av: Göteborgaren

Förstår inte varför AIK skyller på att deras SSL-match krockar med landslagslägret nere i Schweiz. Falunspelarna klarar ju av att köra bägge.

Nä, AIK gör det här bara för att komma med en bortförklaring till att de inte har några spelare som är uttagna.

Täby är ett bättre lag än AIK. Både sett till antal gjorda mål och sett till de fem senaste matcherna lagen emellan. Om nu Täby bara har en spelare i landslaget så ska ju inte AIK ha fler i alla fall.

AIK ligger bara på en femteplats i SSL. Det ska inte, per automation, ge några friplatser i landslaget.

Endast fyra lag har gjort färre mål än AIK denna säsong. Det är sak som talar för att AIK inte ska ha med några spelare i landslaget.

Visserligen är AIK's defensiv näst bäst (bara wic har släppt in färre mål) men vårt landslag är inget defensivt lag. Vi satsar framåt och satsar på att göra fler mål än motståndarna. Vi är innebandyn's svar på fotbollens brasilien. Vi ska alltid levera mål.

Jag lovar att landslaget kan vinna guld även utan AIK spelare. Så mycket bättre än övriga världen är vi.

I landslaget vill man ju dessutom ha spelare som klarar av många matcher inom kort. Man vill ju inte ha spelare som säger "ja får inte spela gruppspelet för min klubb. ja får bara spela slutspelet". Då tar man hellre en spelare som alltid kan vara med.

2008-01-22 @ 16:49:05
Postat av: Zellén

Jag är fortfarande i chock... :-) Får återkomma i bloggen när jag får några minuter över om vad som händer. Har lagt övergången på is tills vidare.

2008-01-23 @ 08:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback