Pixbo på gång.

...Satt på läktarn med f.d. tränaren i Pixbo och njöt av ett taggat Pixbo. Trots att Dala och Delborn inte var på topp så fanns det andra som klev fram. Isaac blir bara bättre och bättre och Petteri hade hittat tillbaks till sin gamla form som han gladde oss med under den tidiga hösten. Att sen Bobby finns som sparkapital, om han nu blir fri från alla krämpor, gör ju inte saken sämre. Magget satte en tvåa på Jurkan i målet igår... såg vi samma match? Han fick släppa två mål där försvaret lät den långa diagonalpassningen gå fram till en uppvriden skottklubba och avsluten var klockrena. De avsluten kan man knappast be att Jurkan skall ta. Tredje målet som Falun fick in var ett skott med trafik framför målet. Jurkan tog ändå det skottet men returen fick Falunforwarden ta hand om när markeringen missades. Annars såg han äckligt stabil ut. Lovar gott inför slutspel. Om nu inte Joppe hittar formen... hyfsad reserv.

Skrev ett nytt reff igår. Det kan ni titta in på
här.

Härlig fight igår. Falun älskar att spela fysiskt men är nog det mest disciplinerade laget i serien. De skapar i stort sett ingenting på egen hand i spel fem mot fem. Men bra powerplay och en tät defensiv kan ta dem hur långt som helst i ett slutspel. Där är det oftast egna misstag som ställer till det. Falun kan nog bli en möjlig kvartsfinalmotståndare faktiskt. Har på känn att de kanske får se AIK och Storvreta smita förbi i tabellen.

Helgesson är grymt stark i närkamperna. Förstår varför Kent G har haft med honom i truppen. Jurkan måste vara en möjlig landslagskeeper inom en eller ett par säsonger.

Det kan bli ett bra slutspel om man nu skakar liv i "landslagsmännens" form. Med landslagsmännen menar jag: Dala, Delborn, Quist, Dahl och Bobby. Här finns det mycket mer att ta av.

Kommentarer
Postat av: Volvo Cars

I visited your web so many times and I do not know why I keep going back. I guess your drawing and writing are so good, they make me think about life and God. Your work is inspiring


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback