Grusade planer

Rubriken idag passar in på många saker.

1. Pixbos något för högt ställda förväntningar om en skräll mot årets suveräner (hittills): Warberg. Pixbo har ändå gjort en kanonsäsong. Tror inte att de själv håller med om att detta är en mellansäsong men när man tappar Hellgård så kan det inte bli annat. Trots flera landslagsmeriterade spelare, så finns inte guldspelet i detta Pixbo idag. Ge Isaac, Vanne, Runne och grabbarna ett år till, så ska vi se hur det ser ut. Jag tycker det var sjukt bra att ens gå till semifinal.

De förväntade topparna i Dala, Delborn, Bobby och Ågren (som alla har landskamper) levde inte riktigt upp till förväntningarna. Ingen föll ur ramen på något sätt men ingen var så där sjukt formtoppad heller. Dala var tyvärr helt under isen, och gav bort åtminstone två mål mot WIC. Dellan sköt men bollen gick in för sällan. Bobby har varit mer tid på skadelistan än på plan och snipern har saknats.

2. Skatås planer är också grusade. Det var just där som Bk Botta Matts training camp höll hus igår. En första stund med bollen för 7 spelsugna herrar. Efter 5 km i spåret som uppvärmning, så organiserade Abu-dabi-Janne kvadraten. Jo, det är faktiskt sant. Sen körde vi tre mot tre en liten stund. Svanquist avgjorde med sista-målet-vinner-kanonen när han dönade (härligt göteborgskt ord förresten) in 5 - 4.

Gemensam tvagning på Skatås med tillhörande bastu och avslutande taktiksnack framför Äckelpööl - Arsenal på
Flying barrel.

Kommentarer
Postat av: Strellan

Flera av de här sk. landslagsmeriterane PW-spelarna som du nämner börjar bli "före detta" landslagsspelare. I dagens blåggult är det bara Mr Qvist som platsar och då räcker det inte längre än till semi.

Postat av: Zellen

Antingen har man gjort landskamper och är landslagsmeriterade eller så har man inte. Men visst håller jag med om att de inte är landslagsmässiga just nu. Det är med stor avundsjuka jag tittar på Warbergs superfemma. Antagligen lika mycket avundsjuka som andra lag tittade på Pixbos med Hellas, Aga, Jihde, Lindberg, Bodén. Det går i cykler. Men Warberg har ju ett ungt lag som har många år kvar på toppen. Kul! Hoppas bara Pixbo kan lyfta sig och utmana.

2008-04-10 @ 08:57:30
Postat av: Strellan

Guldåren i PW (01-03) var fantastiska. Axelsson, Jacke, Byström, Skogis och Jerker var också rätt vassa. Pixbo kommer att resa sig. Julkunen kommer att inleda den nya eran.

2008-04-10 @ 16:11:49
URL: http://innebandy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback