en liten fågel...

Karl Johan Nilsson till AIK. Ser ut som gnaget blir riktigt starka nästa år. Sen har jag fått nys om ytterligare en värvning. Kul för den spelaren. Bra rollspelare skulle man väl kunna beteckna honom som.

Har man två så bra centrar som Djurling och Nilsson, så blir man bra. Sen hänger det i slutändan på målvakten om man skall gå hela vägen. Få se vem som ersätter finnen i målet.

Warberg kommer vara lika heta nästa år. Så länge man har Sjögren i målet är man favoriter i serien enligt mig. De kan dessutom konsten att värva spelare som inte är namnkunniga.... än. Men Varbergsluften och miljön gör storspelare av vem som helst där nere. Någon gör något väldigt bra i Varberg. Så är det.

Pixbo då? Ja, det ser ut som att det som kan kallas generationsväxling måste ta ett steg till. Har Pixbo tålamodet att låta de yngre mannarna spela in sig, så kommer Pixbo ha ett topplag inom två år. Men Pixbo har ju aldrig haft det tålamodet förut så varför skulle de ha det i år. Vilka slutar inför året? Joppe kanske, Robban Olsson troligtvis, Pecka kanske? Hur länge lirar Dahl? Dala kliver kanske av tåget? Jurkan kanske sticker ut och reser. Det finns nog en hel del frågetecken kring laget inför nästa säsong. Tror nog att de gubbarna som står på planen när säsongen drar igång kommer ta sig till övre halvan och göra ett bra jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback