Bk Botta Matts hybris lever fortfarande...

Jodå visst är det så. Andra matchen för säsongen och Heden 6 fick återigen ta del av stapplande fötter, allsvensk teknik och faktiskt en hel del mål. Efter en pinne i första matchen, så ställde jag naturligtvis min plats som tränare till förfogande. Men efter några krismöten, vilda spelarråd och uttal i pressen (vet inte vilken press iofs) så satt jag ändå kvar även i omgång två. Tror det var den viktiga kvitteringen senast som höll mig kvar på tränarpositionen.

Det var ett manstarkt lag som de röda ställde upp med. Domaren konstaterade med ett brett leende vad vi hette och kunde inte hålla sig utan frågade -"Vad har ni fått namnet ifrån eller... har ni bara hittat på det?"
Där någonstans vill väl alla korplag med aktning befinna sig. Att någon faktiskt reagerar på namnet. För namnen på korplagen är lika göteborskt Arne-Hegerfors-aktigt som halv special med gott mos. Ja ni fattar... tragiskt? Jo visst. Men det hör liksom till.

Matchen då? Jo, vi satte Robban i målet, Richard, Eddie, Drevhage och Mats i backlinjen, Jag själv, Nisse, Andblad, Svanquist och Kalle i de offensiva rollerna. Alltså hela tre avbytare. På gränsen till för mycket då alla vill spela hela tiden och lite till. Redan från början kände vi ett övertag men innan nollan är spräckt så är det svårt på en studsig Hedenplan. I och för sig nykrattad, då vi hade första matchen 17.30. Det dröjde dock länge innan första målet kom. Då kändes det stabilt och spelövertaget berodde mer på att det andra laget hade skippat den tunga försäsongsträningen som Bk Botta Matts ändå genomgått. Det syntes på frustande Bk-spelare, att orken räckte hur långt som helst. Åtminstone första halvlek. Eller kanske fem minuter då.

Innan halvleken var över så hade vi 2 - 0 men svaret kom blixtsnabbt från motståndarnas bäste spelare. Han tryckte in reduceringen men ännu snabbare kom svaret och 3 - 1. Där stängdes matchen och vi kunde defilera in i mål. Två mål till föll och 5 - 1 gav skön målskillnad och tre poäng. Det skall väl även nämnas att det var bud på många fler mål. Bara Kalle på sniken kunde/borde gjort tre fyra mål till. Nu fick han ändå två enkla mål med oj vad herr Bodestig kommer att stå och nöta avslut på baksidan i veckan.

Nisse är inte känd för sin snabbhet och inte sin hårdhet i duellerna heller men numera kan han kanske bli fruktad för sitt skott. Han hade två fräsande... nåja, skott i överliggaren. Det gick ett sus genom hela laget när han fick iväg dem. I övrigt hade jag själv ett stolpskott och vi hade en hel del övriga chanser. Det är bara det att vi suger på att sätta dit den, som hindrade oss från fler mål. Så är det.

Vi går istället över på betygsättningen. Den alltid lika intressanta.

Robert Carlsson (Mv), 7,5 - Mycket stabil och kunde inte göra nåt på kanonen från tre meter. Kanske borde ta ett allvarligt snack med de tre backar som skulle markera bortalagets avslutare. Kommunikation gubbar... kommunikation.
Stefan Drevhage 8 - Man of the match. Inte för bländande spel. Men 100 %-ig i sitt deltagande och en klippa i försvaret. Utom vid baklängesmålet då men det glömmer vi en sådan här dag.
Eddie Hallgren 7,5 - Vägrar fortfarande lyssna på målvakten som skriker -"Målvaktens" när det kommer en långboll. Annars bra. Lite att göra.
Rickard Johansson 7,5 - Springer sliter och tar skitjobbet som alla försöker undvika. Hela tiden!
Mats Ekendahl 7,0 - Täppte till på sin kant och levererade enkelt spel. En habil insats av veteranen.
Peter Svanquist 6,5 - Premiär för "Klinsman" som han gärna själv vill kalla sig. Tog på sig liberorollen när han insåg att han slapp springa så mycket där. Ett mål men vi vill ha mer än så. Mycket mer.
Nisse Berg 7,0 - Fick göra en kasse och såg som vanligt rädd ut i närkamperna men vilka fina skott.
Peter Zellén 6,5 - En vänsterdojja i mål och en i stolpen. Ok ändå...
Jan Andblad 7,5 - Klok i spelet, en fältherre och nosade på mål dessutom men det kommer, var så säkra.
Kalle Bodestig 6,0 Jo, två mål men det borde vart minst fem. Men som sann målskytt så vägrade han spela och gick på avslut ändå. Det kommer mer mål från Bodestig.

Kommentarer
Postat av: Pillan

Underbart att börja morgonen med en sån rolig läsning!!! Lovar att jag nån gång ska komma o kolla på er. Seriefinalen kanske? men jag vägrar vifta med pom-poms :-)

2008-04-24 @ 08:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback