Sent ref för Bk Botta Matts

Det var nu några dagar sen som BK Botta Matts spelade och vann sin tredje raka match. Det var ett av bottenlagen, Sputnik Bois, som stog för motståndet. 

Bovin hade inte hittat spjälorna till knät, så jag fick ställa mig själv den här gången. Richard lämnade sent återbud för han var tvungen att tvätta sina vattenfärger, något som kan ta mycket tid när man släppt loss sina kreativa sidor. Staffan hade lämnat en intygslapp från sin mamma och både NIsse och Olausson hade annat för sig. Laget formerades således som följer:

Zellén (Mv), Reichen, Kalle, Mats, Eddie, Svanquist, Andblad, Österman.

Det var med stor förväntan som Österman gjorde entré och han levde klart upp till alla högt ställda förväntningar. Han kunde både ta emot och slå en passning. Något som flera av killarna i laget både beundrade och var lite avundsjuka på. Sen kunde Johan även skjuta vilket ledde till hans första mål och Bk Botta Matts tredje. Det var spiken i kistan det och kom i slutet av den andra halvleken. Ytterligare målskyttar i denna ospännande match var Kalle (som sköt både 1 - 0 och 4 - 0) och Eddie.

Betygsättningen är efterlängtad och kommer här:

Zellén, 5,0. Höll nollan och styrde ett närskott i stolpen och ut, plockade ner en frispark och ingav tillräckligt lugn där bak för att ingen skulle behöva bli grinig.
Reichenberg, 5,5 Börjar hitta sitt defensiva spel mer och mer. Framåt väntar vi fortfarande på mer avslut!
Kalle 7,0 Två mål varav hans ena mål var det viktiga ledningsmålet. Påpassligt framme på retur. Fick avsluta matchen med att kruta in fyran. Nyttig på topp.
Mats 5,0. Inga misstag men utmanar för lite.  
Eddie, 6,5 Har verkligen fortsatt sin positiva trend i hemjobbet. Sliter föredömligt där bak.
Svanquist, 5,5 Är bra vän med bollen men varför skjuter aldrig karln för?!?
Andblad 6,5 Ny bra match i defensiven. Nickar bort det mesta där bak.
Österman 7,5 Man of the Match! Kom in och höll i bollen när det behövdes, satte sina motståndare i bra lägen. Sköt skottet som Kalle petade in returen på till 1 - 0. Krönte dessutom sin insats med 3 - 0 målet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback