Fjärde raka för Bk Botta Matts

Serietvåan mot serietrean i gårdagens drabbning började lite skakigt från 2:orna, dvs oss. F.C. Linné tryckte på och hade några avslut i början av matchen men ganska snabbt så hittade vi positionerna och när Erik tåpajade in ettan så var det aldrig nåt snack om segern. Kalle satte två varav ett på straff och Österman fick bredsida in en i öppen kasse på pass av årets poängkung hittills: Kalle.

Egentligen är det inte så mycket att säga om den fjärde raka segern mer än att motståndarna inte orkade skapa något och var väldigt orörliga. De röda spelarna däremot spelade hela matchen igenom med hjärnan och gick aldrig bort sig. Stabilt helt enkelt. Vi går direkt till den efterlängtade betygsättningen, en betygsättningen som kommer genomsyras av höga betyg. Nåt annat kan det inte bli efter 4 - 0 mot serietrean.

Nisse, 7,0. Höll ihop mitten och var en nyttig vattenbärare. Samma roll som han hade i anfallet, där han missade öppna lägen precis som en vattenbärare skall göra... skapade straffen som Kalle satte.
Zellén, 6. Började svagt med en massa sneda utsparkar men lyfte sig sen och tog det han skulle.
Kalle, 7,5. Två mål, en assist och tog emot långbollar och fördelade passningar. Mycket bra.
Österman, 7,5. visade fin teknik mot stabbiga motståndare. Såg riktigt lätt ut.
Richard, 6,5. Stängde igen bakåt och gjorde det han kan bäst. 
Eddie, 6,5. Spelade mer på mittfältet och i anfallet men fick inte till avsluten. Bra i övrigt.
Reichen. 7,5. Man of the match. Visade prov på smarthet när han spelar bollen om det behövs och tog till en tåpaj när det fanns läge. Mer krävs inte ibland. Viktigt 1 - 0 mål. Spelade lagom fult för att stoppa motståndarna
Staffan, 7,5. Täckte skott, fördelade boll och var ett kassaskåpssäkert mittlås. Gjorde min match i målet enkel

I övrigt kan väl bara tilläggas att det var skönt att se BK Hemma Matts trognaste medlem tillika ordförande; Robert Carlsson på plats på sidlinjen. Trognare supporter får man leta efter!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Härlig läsning!! 4 raka det var längesen BKBM hade den raden i ryggen. Men med reichen som målskytt, en österman som ser lätt ut i steget (bantar han inför bröllopet?) och RC på sidlinjen så finns alla ingredienserna där! Sthlm bidrar med 1.50 till tifot, jag gick runt med hink på kontoret.

2007-05-31 @ 09:09:44
Postat av: coach

Skönt att se att Stockholmsfalangen av BK Hemma Matts drar sitt strå till stacken. Då har vi en femma toarullar att spendera på seriefinalen! Härligt! wow! Ända in i kaklet! :-)

2007-05-31 @ 09:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback