Nere på kvalplats

Grabbarna åkte till Karlstad och åkte på torsk. Nu ligger vi på samma poäng som Skoghall och 8 mål sämre i målskillnad. Kan bli ett tight race om vem som slipper kvala för att ta sig upp i ettan.

Jag var inte med och såg det, kanske lika bra det... fick titta på när Sverige manövrerade ut Finland i Lisebergshallen istället. Har inte sett många landskamper live. Såg VM-finalen i Globen men annars har jag inte direkt jobbat mig för att följa världens bästa landslag (eller vad de nu kallas?). Det är konstigt, men det är nästan så man hoppas på torsk i nästa VM så man slipper höra att Sverige vinner minsann jämt och ständigt.

Kul att se så många Pixbolirare som dessutom gör bra ifrån sig. Tråkigt att se att marknadsföringen från de ansvariga sträcker sig till typ ett massutskick via mail... Och tråkigt att se att publiken sviker! När skall innebandyansvariga inse att det krävs mer än ett konstaterande att vi är näststörst i landet vad gäller antalet utövare för att dra publiken till arenorna?

Hade varit kul att se publiksiffran om det var damerna som hade spelat i Lisebergshallen istället.

Vad är det som får alla att stanna hemma när det bjuds på innebandy i stan?. Om det är landslaget eller Pixbo som lirar, så garanterar det ju en samling av världens bästa spelare faktiskt. Är det biljettpriser? brist på annnonseringen, att folk inte vet att det är match? Konkurrerar andra sporter för mycket? Är produkten för tråkig? Är arrangemanget för tråkigt?

Men håll med om att visst borde det vara fullsatt mot topplagen och närmare 1000 som nåt slags minimum-krav. Det finns ju enstaka föreningar som har medlemmar nog att fylla halva hallen i den här stan. Jag är för att gödsla lite fribiljetter för att få upp antalet. Folk lockar folk. Så har det alltid varit. Det är ju en del i upplevelsen att gå på en match. Livet, festen, stämningen. Eller kör en drive med sänkta biljettpriser på några matcher och annonsera så folk vet om att det är match. Och nej, det är inte tillräckligt att lägga ut matchen på hemsidan för att locka folk!!!

Kommentarer
Postat av: Edvinadriana

Keep safe. Look out for one another.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback