Online

Efter bara två veckors försening så har Bredbandsbolaget behagat skicka en tekniker som idag skruvade i telefonjack och petade på ett virrvarr av kablar. Elektrikern som dragit ledningarna i det här huset kan inte på fullaste allvar kalla sig elektriker. Det är ett hån mot yrkeskategorin. Han eller hon är, om personen i fråga någonsin varit elektriker, bannlyst, utfryst och deporterad till nåt land där ingen elekricitet finns på minst en radie av 10 mil. Troligtvis sitter personen fast i ett par betongskor i botten av någon djuphavsgrav i Stilla havet.

Min gästspelande elektriker hann inte bara fixa uppkopplingen, han lyckades få en stöt ochså. Jag blev skitskraj när han hoppade till och svor högt. Han fortsatte att peta bland kablarna och satte en bit tejp över det strömförande uttaget. Iskallt! Jag stog och höll i ett värmeljus nere i källaren för att lysa upp för honom, eftersom det var elavbrott idag för ett annat gäng tekniker/elektriker höll på med elen ute på gatan.

Nu är det hur som helst på plats och jag är nätburen igen. Helt underbart. Jag sitter i vårt lilla extrarum omgiven av en golfbag, några träningsväskor, ett klädställ, en proppfull hylla och en hink med jord för att nämna några grejor vi har knött in på de få kvadraten. Det är ju en lyx man kan unna sig nu när man har fyra rum... Ska nog få lite ordning på detta rummet med snart... vilken månad som helst... :-)

Såg att Milan fick en rätt trevlig lottning i Champions league. Sen fick de med tre av fyra spelare i nån slags all star-lag. Maldini (som fick för lång och trogen tjänst), Seedorf och Kakà. Kul. Ska titta på Milan imorgon i UEFA Super cup-finalen mot Sevilla. De flesta Milanspelarna ville nog egentligen inte spela den där matchen efter Puertas dödsfall i Sevilla. Nu ville Sevilla spela ändå och det kanske är det bästa ändå... men matchen handlar inte längre om en titel. Det blir mer en match till äran av Puerta. Finns väl ingen förlorare i den matchen hur den än slutar. Fotboll förbrödrar och Sevilla har fått så många kondoleanser från idrottsklubbar och andra världen runt. Jag skänker en tanke till Puertas havande fru. Han dog bara 22 år gammal. Livet är orättvist ibland. Tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Michaelnatasha

Lots of great info, keep up the good work!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback