South of Holborn

Tillbaks i Sverige igen efter en dag av köer. Kö för att checka in väskan, kö för ökad säkerhetskontroll på Stanstead. Stog sammanlagt i över två timmars kö på flygplatsen och hann knappt med planet. Helt makalöst vad tid det tog. Det toppades med en massa otrevliga engelsmän som missade lektionerna med vanligt folkvett. Vet inte hur många personer som tittade ner på mig eller som visade noll vilja att hjälpa till om man frågade något. Vet inte om jag någonsin hört att ett sällskap blivit nekade att komma in på en restaurang för att de varit för många förut... Vi var 7 stycken men av någon anledning så släppte kyparen/idioten inte in sällskap som var fler än 4. "Never ever" gjorde han klart för oss. Han kunde lika gärna suttit och gett oss fingret och skrikt Sod off! Märkbart få människor i serviceyrken som ens log eller ville hjälpa till. På puben fanns folk som tittade förvånat på en om man försökte beställa något. Jag var mäkta överraskad faktiskt. Kanske att Soho egentligen betyder South of Hospitality? För där vi var fanns det alldeles för ont av den varan...

Men om man bortser från det så var det en höjdare. En massa garv, lite fotboll, mycket shopping och en massa sköna kommentarer och mer skratt. Mer om det senare... nu är det kvalitetssömn som gäller. Gonatt!


Kommentarer
Postat av: Johan

Cugino, det som förvånar är att du verkar överraskad. Engelsmän ÄR sura. De har all anledning till detta. Särskilt i London. En drajja kostar 200 spänn, en medioker lägenhet 20 papp i månaden och macka på Harrods med en öl kostade senast 700 spänn. Och vad får dom för detta? 2 soltimmar per år och tillräckligt med avgaser för att täcka hela Sverige i konstant smog. Och sen, bara för att toppa det hela så suger de på fotboll. Snälla, nästa gång, åk till Italien. Det blir du på bra humör av!
Johan

2006-10-24 @ 19:55:29
Postat av: Dallas

Hehe , bra sagt !

Postat av: Koppen

Bra jobbat.

2006-10-25 @ 14:17:57
URL: http://koppen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback