My name is Borat

Gjorde premiärbesöket på Bergakungens salar inatt. Efter lite fotboll på O'learys så blev det bio. Men det var slutsålt och då återstog bara nattbion. Sagt och gjort. Vi beställde biljetter på nätet och det var bara början på allt strul den här kvällen. När vi skulle plocka ut biljetterna visade det sig att det inte var några biljetter beställda. Konstigt med tanke på att vi hade fått ett bekräftelsemail. De hade nåt återbud så vi fick nya biljetter men fick ändå betala igen, för det gick inte att se om vi hade köpt några biljetter. Till slut kom vi åtminstone in i sal 2. Måste säga att jag är impad av själva bion. Bra ställe att gå på, ta en öl eller en kaffe i baren medans man väntar på att bion börjar. Riktigt schysst.

Filmen tänker jag inte ens kommentera. Gå och se den!

Strul var ordet för dagen som sagt, när det återstod nån halvtimme av filmen tändes helt plötsligt ljuset upp i salongen. Så där satt folk och vände på sig och undrade vad som hände. Någon kvart senare så dog filmen. Nån stackars biovaktmästare fick komma ut i salongen och säga att filmen skulle komma igång så fort de kunde släcka ner i salongen. Sen började något som närmast kan liknas vid ett disco. Ljuset tändes.... och släcktes... och tändes....... och släcktes. Och så höll det på en stund innan den hårt prövade vaktmästaren fick äntra salongen igen. Han fick köra den gamla hederliga att tekniken inte var med dem denna kväll och möttes av burop. Men när han sa att vi skulle få ersättningsbiljetter så ändrade pöbeln kappan efter vinden och glada tillrop och en och annan applåd kom istället.

Så efter att ha sett nästan hela filmen, fått två valfria biljetter det närmsta halvåret, så är åtminstone jag nöjd med min bionatt.

Imorgon eller förlåt idag (söndag) så bär det av till Wajbej. Ska ner och titta på bandy. Wic - Täby. Följer med som resesällskap på en ny roadtrip med Stenmark. Den här gången tar vi sportbilen... Kanske skall göra en Borat och spela in en dokumentär på vägen. Hi, my name is Piotr. I'm from Kazakstan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback